za 17.15-18.15 u.: Openbare satsang of essentie coaching

Workshop: S0190712

Beschrijving

De openbare satsangs met Joke vinden plaats op verschillende zaterdag avonden van 17.15 uur tot 18.15 uur. Bel altijd van te voren of de satsang doorgaat! T 0597 541539. Een satsang bijwonen kost €20,-. Veel mensen maken nu de overstap naar Ontwaken. Worden wie we zijn als volledig, oneindig potentieel. Allemaal worden we uitgedaagd om voorbij het ikje te gaan. Jouw spontane uitstraling van Realisatie, oneindig Bewustzijn en Liefde wordt geactiveerd tijdens satsang. Omdat Joke als satsanggever verlicht "Zijn" (of Liefde) belichaamd, vloeit eenheids-energie van universele kwaliteit spontaan over naar de bezoeker (darshan, verlichtingsoverdracht). leer doen en denken vanuit je grote, oneindige Zelf en leven vanuit je verlichte staat.
Lees de volledige tekst

Data & prijzenza 17.15-18.15 u.: Openbare satsang of essentie coaching

De openbare satsangs met vinden plaats op verschillende zaterdag avonden van 17.15 uur tot 18.15 uur. Bel altijd van te voren of de satsang doorgaat! Een satsang bijwonen kost €20,-.
De satsang vindt plaats na een workshop. Aan de workshop zelf kun je- maar hoef je niet deel te nemen. Zie voor workhopdata de agenda. De satsang gaat door bij 10 of meer deelnemers.
(Bel dan even 0597 541539)

Satsang  wordt gegeven door een ontwaakte mens (). Er is een sterk Liefdesveld, voelbaar aanwezig en er vindt Eenheid en verlichtings-energieoverdracht plaats (darshan).  
Essentie coaching wordt gegeven door gevorderden op dit pad.


Wees 15-30 minuten vooraf aanwezig om in de energie te komen

Koop je entree kaartje tussen 13.15 en 17u. in de kristalwinkel.
Wil je vooraf of achteraf door de helende Tuinen wandelen koop ook dan tijdig je entree hiervoor.
De kristalwinkel is open van 11-12.15 en van 13.15-17.00 u.

 


Veel mensen maken nu de overstap naar Ontwaken. We worden wie we zijn als volledig, oneindig potentieel. Allemaal worden we uitgedaagd om voorbij het ikje te voelen, doen en denken om vanuit het grote, oneindige Zelf te gaan leven. Velen lopen daarom nu vast in relatie, werk of zingeving. 

 

paarse lotus.jpgDoor de Elohim satsangs en workshops en het toepassen van het geleerde, leren we vanuit de heelheid van ons ware Zelf  om te gaan met gevoeligheid, kwetsbaarheid, irritatie, onzekerheid, (on)macht, (geld-) te kort, vermoeidheid, relaties, werk, fysieke en geestelijke pijn.

 

We krijgen inzichten die ons doen zien hoe we in ons eigen leven heel praktisch voeding en ruimte kunnen geven aan de universele eenheid en (de kristallijnen) essentie in ons. We ervaren tijdens Elohim satsangs en workshops  letterlijk hoe alles EEN is en dat verandert ons dagelijks gedrag. Ook tijdens werkzaamheden. We komen uit ons hoofd en zijn niet langer verdeeld. Dat verandert de conflicten die we ervaren in ons leven, de niet-hele relatie met onszelf en de ander(en). Het verandert onze wereld van ik-gevoelens, ik-wensen en ik-gedachten naar een diepgaande staat van (doen vanuit) rust, welzijn en verbondenheid, een rust die onafhankelijk van de uiterlijke situatie is. Grenzen leren aangeven en toch open blijven zullen samengaan. Ook leren we kwetsbaarheid en kracht samen te voegen wanneer we steeds meer functioneren vanuit de eenheid en wakkere staat van ons grote Zelf.

 

Tijdens (workshops en) de satsangs van vindt er een energieoverdracht plaats vanuit het veld van oneindige Liefde-Bewustzijn
Wanneer je spontaan wegzakt in Essentie, het authentieke Zelf, dan ontstaat "Zijn". Zonder zelfreflexie, waarneming, geluk, liefde of wat voor kwaliteit dan ook, alleen maar Zijn. Zijn is nulpunt energie en de ware aard van Universele Liefde, het Alomvattende, in rust.


workshopA-03.pngWat is satsang

Satsang; samenzijn in deze eenheid, zou je de hoogste vorm van samenzijn en van jeZelf kunnen noemen. Je activeert tijdens satsang (en workshops) je eeuwig en Oorspronkelijk Zelf, het ultieme draagvlak voor elk gedrag en iedere handelingen. In dit eeuwige van jeZelf, dat deel uitmaakt van het veld van Universele Liefde en oneindig Bewustzijn, stroomt alles vanuit gemak. Problemen nemen vervolgens ook minder bezit van jou in het dagelijkse leven. Je wordt steeds meer vrede. Je handelt, werkt of besluit, niet vanuit je hoofd of mening maar vanuit je buik of hele lichaam waarin je essentie is ingedaald (zijnstoestand) .

Energielekken of spanningen opnemen uit je omgeving welke je ziek of moe maken
Ze stoppen. Je wordt krachtiger, gezonder, heler, rustiger, verlicht. Handelen en werken vanuit deze staat van gevuldheid en Zijn, is het werkelijke draagvlak voor de nieuwe wereld!

 

Jouw spontane uitstraling van Realisatie, oneindig Bewustzijn en Liefde
Dit activeert zichzelf steeds violler d.m.v. satsang (Elohim workshops) en werkt ook thuis door. Deze activatie en integratie wordt herkend aan innerlijke Stilte waarin de mind uitgeschakeld is.

 


 

 

Meer tips met linken:

 Bewustzijn verhogen, hersenen.jpg
Gratis satsang-geluidsfragment-gedeelte 
  met Joke haar eigen ervaringen over haar bewustzijnsverschuiving naar verlichting

Ik zou het fijn vinden als je ons je vragen over je eigen Weg kunt mailen!


 


Wat kan nog meer een snelweg voor je betekenen?

- Bezoek of  verblijf op de Elohim Krachtplaats en in het spirituele centrum. De Krachtplaats, met verschillende helende Krachttuinen/zelfrealisatietuinen stimuleert  en opent  het volledige Zelf en Ontwakingsproces. Thuis gaat het daarna weer wat dichter. Steeds 2 stappen vooruit, 1 achteruit. Een langer verblijf of meewerkend leren kan je snelweg zijn. Maar ook opleiding, essentie coaching en ondersteunende middelen kunnen  helpen.Contact
E:info@elohim-centre.org
T:0597 541539