Online groepshealing "Open je merlijnmagie, tweelingvlam deel, bewustzijn en hart d.m.v. je 7dimensionale zieledeel"

Workshop: OT310-2022

Beschrijving

De groepshealing activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de energieoverdracht gaan we leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. De transmissie zal je daarbij geweldig helpen. Ook het Magic Helende Merlin bewustzijn zal tijdens de transmissie voelbaar indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap werkt samen met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht, zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat.
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

15-09-2022


€25,00

vroegboekprijs

15-09-2022
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
Online aanmelden kan tot uiterlijk 16.30 uur op de dag van de groepshealing!

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos


Online groepshealing "Open je merlijnmagie, tweelingvlam deel, bewustzijn en hart d.m.v. je 7dimensionale zieledeel"

Krachtige online of live groepshealing met Joke ElZiam Nootebos en de Bovenwereld

De gechannelde groepshealing activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power

universeel hart

Door de energie transmissie zullen we gaan leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. Ook het met Magic Helende Merlin bewustzijn zal tijdens de transmissie voelbaar indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap werkt samen met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat. De transmissie zal je daarbij geweldig helpen.

Helende Krachten en je magisch kind

Eenheid met de Bovenwereld, Gaven en veel meer zuiverheid komen in ons leven. Geactiveerde Merlin Amethist edelstenen helpen een ieder om in Overgave aan de Goddelijke Stroom te leven. Mind, hersenen en geheugen transformeren daarna diepergaand naar het varen op Geestelijk Bewustzijn. De persoonlijkheid wordt transparanter voor de samenwerking met de Bovenwereld en met Merlijn en minder ik-gericht. We laten het denken in goed en fout, de bevestiging van gelijk hebben, eigenbelang, emotie of van het innerlijk kind, los zodat het magisch kind in eenheid kan gaan werken met ons bewuste, 7 dimensionale meesterschap.

Onze Magic Power daalt voelbaar verder in

Relaties, voedselkeuze, geestelijke aanraking, seks, werkkeuze, alles moet, na de transmissie, steeds zuiverder zijn en “kloppen” tot op de meest subtiele levels. Intern en extern. We aanvaarden daarmee alles volledig en laten verschillen of onvrede los of we brengen op besluitvaardige wijze hoe dan ook verandering in onze situatie. We worden kristalhelder, diamant zuiver en integer naar onszelf en daarbuiten, waardoor Magic Power door ons heen stroomt en ingezet kan gaan worden.

Tips hoe nu verder na afloop


Praktische informatie

Online deelname: Meld je aan en betaal via de website. Je kunt je uiterlijk aanmelden tot 16.30 uur op de dag van de online groepshealing.

Live deelname op de Krachtplaats: Wees 15 min. tevoren aanwezig als je het live op de Krachtplaats wilt bijwonen. (Betaal online of van tevoren aan de kassa in de kristalwinkel, Veelerveen).

Vroegboekkorting: Geef je vroegtijdig op en betaal meer dan drie dagen voorafgaand aan de online groepshealing als je gebruik wilt maken van de vroegboekkorting. De prijs is dan €7,50 goedkoper.

Tip: Combineer deze groepshealing met een bezoek aan de Helende Tuinen. Bezoek de tuinen tussen 10.30-17.00 uur.

 

Online deelname

Om mee te kunnen doen met de online groepshealing en replay is je:

computer maximaal 7 jaar oud.
mobiele telefoon maximaal 5 jaar oud.
tablet maximaal 5 jaar oud.

Met een webbrowser daarop:

Google Chrome (versie 65 of hoger)
Mozilla Firefox (versie 49 of hoger)
Mac Safari (versie 10 of nieuwer)

De online groepshealing en replay werkt over het algemeen ook prima op oudere computers. Maar als je tegen problemen aanloopt, kunnen wij geen ondersteuning bieden. Mocht je echter geen link hebben ontvangen dan kan je natuurlijk tussen 18:45 tot 19.00 uur bellen of mailen.

 

Geef je op voor 4 groepshealingen en ontvang de 5e gratis

Klik hier voor meer informatie over het kortingspakket

 


Ondersteunend Elohim middel/pakket

Voor alledaags gebruik om de "Magic Power in Overgave"  in jezelf te kunnen belichamen.

Extra E-cursus Magic Merlin Healer Class, Ontdek je Magische Krachten


Ervaringen door deelnemers ingestuurd:

"Ik wil je graag bedanken voor de prachtige transmissie van gisteravond. Na afloop heb ik een hele tijd gewoon op de bank gezeten zonder dat ik zin had om ook maar iets anders te doen dan te genieten van het gevoel dat ik had. 
Ik voelde tijdens de transmissie mijn kruin en hart opengaan en een enorm bewustzijn en Oneness indalen. Ook een heerlijk gevoel toen alle chakra's uitgelijnd werden en opgingen in het geheel en ik inderdaad geen grens voelde aan mijn aura. Na afloop zat ik nog meer in mijn lichaam, voelde me heel aanwezig (present), nog meer in mijn kracht, heel vredig en merkte dat het heel rustig was in mijn hoofd. Geen gedachten :). Volgens mij hebben er ook blijvende veranderingen plaats mogen vinden en daar ben ik heel dankbaar voor."
 
Lieve groeten voor jou en het hele team :)
Jackelien
 
"Een uur van te voren voelde ik een laagje om mijn aura komen. Beschermend en aards. Toen je begon ging ik in verbinding met de aarde, heling naar de aarde en alle levens die ik hier heb gehad. Prachtig om de aarde zo te voelen, ik zat even in de aarde, daarna tot mijn buik. Toen je het had over de 7e dimensie kreeg ik een douche van sterretjes over mij heen. Even ging ik uit mijn lijf, zag ik een kamer, helaas sprong ik terug.
Erg mooi om al de lichtlichamen voelbaar hier te hebben, een sterke energie. Toen ik mijn tools kreeg zag ik een boedhistisch wiel op een stok, ik denk het wiel van dharma. Kreeg ik in mijn hand. Bij de afsluiting zag ik de groene en rode draak in elkaar draaien, samenzijn. Verder is er veel bij mijn hart geheeld, er was denk ik een energie geplaatst. "

Liefde en licht. Peter

Lees hier meer ervaringen van deelnemers