Magic Merlin Healer, Druïdische Krachten, Global Healing

Workshop: 43-2021
Deze module behoort tot de opleiding: VPZ, NS
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Elohim Merlin weekendopleiding, bijzonder en indrukwekkend! Voor eigen innerlijke groei en heling, een eigen praktijk of als aardehealer. Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden en verrassingen. Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, met pret en gemak. De in jouw systeem uit de Bron gedownloade Merlin-healingstools, kun je straks vanuit je lichaam channelen en toepassen voor jezelf, een ander, een bedrijf, de aarde, voor kristallen, een werkplek of kinderkamer. Er wordt veel geoefend, ook met energetische kristallen. Je opent de goddelijke Magie, heling- en scheppingskracht van je Ware Zelf en Druïdische afkomst en je kleine zelf verdwijnt op de achtergrond van je leven.
Lees de volledige tekst

Data & prijzenMagic Merlin Healer, Druïdische Krachten, Global Healing

merlijn 12.jpegMagische Inwijdingen en bijzondere transmissies  waarvan één in de Merlin krachttuin! Een weekendopleiding met Joke ElZiam Nootebos vanuit de Elohim Krachtplaats. Je kunt meedoen voor je eigen ontwikkeling en/of om een groot healer te worden.

Deze Merlin workshop of Merlijn weekendopleiding brengt, d.m.v Joke en haar transmissies (helende channelingen met downloading van "Merlin healingstools") de hoogste en zuiverste Magie sinds de tijd van Lemurië! Het opent je ware Zelf, kundalinikanaal en Magisch Kind. De Magische healingstools die je ontvangt vanuit het Absolute kun je na afloop van de opleiding vanuit je eigen lichaam voortaan channelen als Merlin ingewijdene en healer. Ook op afstand! Voor jezelf, anderen, dieren, je huis, praktijk, organisatie, groep of gebied! Werken met Merlin-healing voelt geweldig maar ook vertrouwd tijdens deze  sprankelende en betoverende opleiding die bovendien je ontwikkeling een grote sprong vooruit laat maken!

 

Leer te creëren en open je goddelijke vermogens

Ontdek hoe gemakkelijk je je wensen, alles wat je wilt,  kunt vormgeven vanuit je magisch Zelf  in samenwerking met Merlin en Merlina. Leer de enorme scheppingskrachten, manifestatie- en helende krachten vanuit je magische ware Zelf flow toe te passen!

Leer werken met intenties en sluit aan op de voortdurende stroom van creatie vanuit de Bron

Deze creatieve levensenergie bruist en heeft een enorme kracht die altijd voor handen is en tot jou beschikking staat als jij weet hoe. Creëer je nieuwe werkelijkheid gebaseerd op liefde, gemak en plezier.

Naarmate je verder met Merlin-Merlina werkt opent je volledige scheppingskracht

Zelfrealisatie en het realiseren van je oorspronkelijke Goddelijke Vonk ontstaan. Je activeert samen met Merlin, Sananda, Sekinah en de natuurgod Pan een prachtig aardehoedersbewustzijn voor jou en de toekomstige mensheid. Een nieuw bewustzijn opent zich in je met je rol en missie. Jouw creatiekracht wordt dienend aan anderen en de natuureenheid. Het stemt zich voelbaar af op jou, je groep en het universele of goddelijke plan. Zo wordt elke stap die je zet, elke kleine en grote wens, elke manifestatie, vervullend. Er komt een overvloedige helende stroom op gang omdat het universum krachtiger dan voorheen je vragen zal beantwoorden en op magische wijze met je zal samenwerken d.m.v. Merlin en Merlina!


Je wordt ingewijd om te mogen helen met Merlin's absolute scheppingskrachten en de hoogste en zuiverste Magie sinds Lemurië. Live of op afstand leer je het volgende uit je lichaam te channelen: (thema's kunnen jaarlijks wat afwijken)

 • Kristallijnen licht channelen en installeren in je lichaam en aura om te zuiveren en verlichten.

 • Gechannelde Goddelijke lijnen, je Goddelijke structuur van Essentie, in jouw of iemand anders aura channelen en bekrachtigen zodat de Goddelijke Vonk actief wordt.

 • Schoonmaken wervelkolom, kundalinikanaal en karmaknopen van duizenden levens door heilige mantra's te kunnen channelen in het kundalinikanaal vanuit je lichaam. Meer levensenergie en prana activeren. Shakti en ademhaling.

 • Toxische stoffen in een handomdraai voelbaar leren afvoeren.

 • Laserlicht channelen, bv voor vergruizing nierstenen, ontstekingen, tumoren, dichte blokkades.

 • Karmisch webbing, opgeslagen emoties in het celweefsel, gewoontepatronen, overtuigingen d.m.v. Merlin tools zuiveren.

 • Eenheidsfrequenties in je tuin, woning, organisatie, aura of chakra's leren channelen en installeren voor zolang als je wilt. Dit breekt afgescheidenheid en egoposities af, maar ook ego identificaties zodat Wie je werkelijk Bent op de voorgrond kan komen. Je leert het ook voor een langere poos te installeren. Misschien mogen we samen het bedrijf waar je werkt helen en harmoniseren.

 • Leer Omega Bronenergie te channelen dat in het diepste van Merlin zit. Het helpt het oude gedrag, de angsten, onzekerheden en het niet aantrekken van welzijn en geluk in relaties, werk of geld, te doorbreken. Evenals ego-ik thema's  en afgescheiden gedrag dat nog onbewust is.

 • Je aura, huis, woonomgeving, uitlijnen en harmoniseren met aarde, sterren, zon en kosmos. Dit brengt een geweldige mooie sfeer en gevoel!

 • Global healing netwerk installatie. Healings mogelijkheid met ongekende wereldwijde draagkracht/mega healingskracht. Om organisaties, oorlogsgebieden, een heel gezin, etc. healing te geven! Voor healingsproblemen die niet zo maar verdwijnen of op te lossen zijn. Hierna kun je je aansluiten bij de Merlin groep die vaak vanuit het eigen huis 1x p.m. afspreekt voor een aardehealing, collectieve of persoonlijke healing d.m.v. dit mega Merlin tool.

 • De juiste energie voor de kinderkamer, werkplek of studiehoek channelen en voor langere tijd leren plaatsen in de ruimte zodat het ieder goed doet.

 • Elfen-Feeënstraal en Druïdisch bewustzijn, de natuurgod Pan, Christusstraal, Boeddha-natuur, Elohim-bewustzijn, Omni Present of het Merlin Jewel kan, als de tijd het toelaat, nog als healingstool doorgegeven worden. 

 


Onzichtbare, energetische kristallen installeren

Je leert, samen met de Absolute Krachten van Merlin-Merlina te zuiveren en helende, harmonische krachten te installeren in je hart en handen. Je krijgt grote inwijdingen. Je leert eenheidsbewustzijn installeren in een gebouw. De tools activeren bewustzijnsgroei, eenheid, fysieke en spirituele gezondheid, welzijn en voorspoed in jouw lichaam en geest en in dat van je vrienden en cliënten. Je leert deze krachtig helende energie d.m.v. van live- of afstandhealing te plaatsen in vertrekken, teams, organisaties, in huizen, tuinen en op de aarde. Je werkt o.a. met het installeren van Eenheidsfrequenties in slaapkamer, kinderkamer, klaslokalen, bij een ziekbed of buiten, waar je maar wilt. Tijdens de opleiding zul je de enorme sfeerverschillen, krachten, bewustzijns- en liefdesvelden die je kunt channelen, duidelijk voelen en oefen je ook met elkaar met de Merlin healingstools.

Merlin-healing is meer dan 10x zo sterk als andere healingsvormen

De transmformerende en helende Merlin energie dringt veel dieper binnen in spieren, botten, organen, in ziekte en materie en is 10 keer zo sterk. Het brengt spectaculaire healing en positieve energie. Merlin werkt, in eenheid met de Bovenwereld en Ascended Masters, met ons Hogere en Divine Zelf, zowel als met ons magisch kind. Je wordt "opgetild" in je grote Zelf en in Merlin's energie en alles gaat vanzelf en gemakkelijk! Na enkele keren oefenen tijdens de opleiding ben je hiermee zo vertrouwd dat je ook thuis en in je praktijk kunt werken met deze hogere Magie. De weekendopleiding is (net als bij maandelijkse online groepshealingen), afgestemd op de cursisten van dat moment, elk jaar komen er ander "healingsgereedschappen", net wat jij aan kunt en de tijdsgeest toestaat.


Je zult versteld staan van wat we geschonken krijgen als Merlin healer

oldman.

Bijzonder en indrukwekkend, boordevol schoonheid, tovenaarsdraden en verrassingen staan je te wachten. Werken met de hoogste Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, gepaard gaande met pret, speelsheid en gemak. Ongelofelijke wonderen manifesteren zich in een handomdraai en het houdt niet op. Wat een vreugde en snelheid aan geschenken. En toch is het ook heel serieus. De in jouw systeem uit de Lichtsferen "gedownloade" Merlin-Merlijn-healingstools, zoals energetische edelstenen en alle natuurmedicijnen van de wereld (zit in vervolg Merlin weekend opleiding) kun je gebruiken voor healing op je zelf of voor een ander. Het is heel duidelijk voelbaar en werkt ook op afstand.

Nieuwetijdsenergie

De grote lijnen van de inhoud van de Merlin-opleiding liggen vast. De verdere invulling gebeurt in het moment - onder kosmische begeleiding. Dit is een grote meerwaarde doordat het precies aansluit bij de dingen die nu bij je leven. Naast alle inhoudelijke kennis, healing en transmissies, is er ruimte voor persoonlijke vragen en begeleiding.

Klik hier voor meer informatie over de inhoud van de workshop


 

merlin amethist 4.jpg

Ondersteunende producten

Merlin amethist
Prachtige Elohim amethisten opgeladen met het Merlin bewustzijn
Klik hier voor meer informatie en om te bestellen

zelfrealisatie tinctuur.jpg

Merlin - Merlin zelfrealisatie tinctuur van de Elohim Krachtplaats

Klik hier voor meer informatie en om te bestellen

 


 Ervaringen van deelnemers:

"Heb net de Magische draden ingezet voor een vriendin met paniekklachten, en tegelijkertijd
direct zoveel meer heling ontvangen dan verwacht.....zo ontzettend krachtig, zo'n grote liefdes power....
een woord....unbelievable! Zo krachtig aanwezig Merlin, met echt hoge liefde direct uit de Bron."

Groetjes F

"Het was een heel bijzondere workshop met prachtige tools om mee te werken. De krachten worden steeds groter en healingsvelden breiden zich uit. Dank aan Merlijn, Merlina en Joke voor deze integratie!"

Veel liefs, Nathalie

Wat een feestje was de afgelopen Merlin workshop; ik heb nog nooit zo veel cadeautjes ontvangen. Maar jullie zijn mijn mooiste cadeau. Het is lang geleden dat ik mensen heb ontmoet van wie ik zoveel kan leren. Dank jullie wel.
Voor het eerst in mijn leven durf ik op energetisch gebied op mezelf te vertrouwen. Vooral de realisatie dat wanneer een healing niet het gewenste resultaat heeft, dat niet betekent dat ik het niet kan, was een eye opener. Ik was altijd bang iemand te beschadigen. Liefs Aurelia

Lees hier de ervaringen van andere cursisten

Tip

Gun jezelf een verblijf in een luxe chalet en overnacht op de Elohim Krachtplaats met haar helende Tuinen. Haal nog meer lichtcodes op, loopt in het Lemurisch bos je eigen Inwijdingspad en mediteer bij de grote geometrische vormen, bij de Elohim engelen, chakra tuinen e.a. Helende Tuinen, in alle rust.
In deze unieke dagen voor jezelf kom je helemaal tot rust en ervaar je je ware Zelf, Moeder Natuur en je volledig potentieel. Dit en ook antwoorden op je vragen neem je voorgoed mee naar huis. Een groter geschenk kun je jezelf niet geven!


Grote wonderen geschieden in een handomdraai!


Contact en route

E: info@elohim-centre.org
T: +31 (0) 597 541539

Leer werken met magie, engelen, natuurwezens en Gaven

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen: