6 Dimensionaal Magisch Kind en Creatiekracht. Vrij van tekorten en onzekerheid

Workshop: 88-2020
Deze module behoort tot de opleiding: Merlyn, AH, HM, Sat
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Wil je functioneren vanuit onschuld, vertrouwen, speelsheid, meesterschap en je magische Kind? Ken je de flow van je ware Zelf? Wil je dit ankeren voor jezelf en de nieuwe Aarde? Wil je van je geloof in tekorten, onzekerheid, faalangst, slaagangst en je geloof in onmogelijkheden af? Geloof niet in de onmogelijkheden of tekorten maar in mogelijkheden en overvloed!
Lees de volledige tekst

Data & prijzen6 Dimensionaal Magisch Kind en Creatiekracht. Vrij van tekorten en onzekerheid


creatie kracht.jpg

Manifesteer zelf je Droom,  levenstaak, welzijn en ondersteunende mensen om je heen. Sta op vanuit je scheppend, magisch 6-dimensionale Kind en Meesterschap

Docente Yvonne Pelerine Pancras

Met een helende channeling door Joke ElZiam Nootebos om je hart te openen in de hartchakra tuin en indien mogelijk ook in het Lemurisch Bos.

Geloof niet in de onmogelijkheden of tekorten maar in mogelijkheden en overvloed!

Wil je functioneren vanuit onschuld, vertrouwen, speelsheid, meesterschap en je magische Kind? Ken je de flow van je ware Zelf? Wil je dit ankeren voor jezelf en de nieuwe Aarde? Wil je van je geloof in tekorten, onzekerheid, faalangst, slaagangst en je geloof in onmogelijkheden af?

De workshop brengt je vertrouwen in je ultieme scheppingskracht

Wil je je hartewensen manifesteren door het belichamen van je Magische Kind? Ervaar het leven vanuit de Droomtijd en de Creatiekracht van je Meesterschap, magisch kind en ware Zelf.

Geef je tijdig op om mee te doen met deze buitengewoon magische workshop.
Er zijn geen andere vereisten dan emotionele en psychische stabiliteit.

In workshoptransmissies komt je Droomtijdverbinding met de Aarde en Natuur tot stand

Vlinders, magie, natuur.jpgPas na de Droomtijd activatie en de zuivering van je Hart kun je de 6de dimensie volledig belichamen.
(Het zijn ervan i.p.v. het er mee in verbinding staan, er over praten of les over geven). Je persoonlijkheid en innerlijk kind zullen zich na de Droomtijdverbinding verruimen met de hogere lichtfrequenties en je zult gaan functioneren als een multidimensionaal Wezen, een Pillar of Light met magisch Kind. Je ontwikkelt je voorbij het kleine zelf, in de grote tijd en scheppingskracht.

In de 6D Droomtijd zal je (drukke) leven vanuit de kloktijd en onzekerheid, transformeren

Je zult d.m.v. deze workshop voortaan leren functioneren vanuit de grote Kosmische Tijd (of Droomtijd), vanuit je vertrouwen en Creatiekracht. Je leert de grote krachten toe te passen zonder de onderdrukking van de gevoelens en behoefte van je innerlijk kind, zonder de beperktheid van je levenssituatie of kleine zelf. Als vervolgens je kruinchakra en geestelijk functioneren in éénheid komen met je 1ste en 2de chakra en met Gaia, kun je je leven vormgeven zoals bedoeld voor jou en je medemensen vanuit de Divine Flow en Stroom.

Als zuivere van Hart wordt, tijdens deze workshop, je magisch onschuldig kind voelbaar geactiveerd. Het kind dat niet gelooft in onmogelijkheden, verzet, angst of tekorten maar in de mogelijkheden en de volheid van het bestaan. 

Doelgroep en de Gouden Tijdrasters van je vijf en hoger dimensionale ziele-hart-innerlijk kind

Deze Elohim Inwijdingen, oefeningen en activaties zijn gelaagd en gebeuren voor ieder op het level dat je nu aan kunt. Je kunt meedoen als je bezig bent op het pad van spirituele ontwikkeling, zelfrealisatie of zelfs van het aarden van jouw Godsvonk in je gedrag (Godrealisatie). En als je bij wilt dragen aan je omgeving en de nieuwe samenleving, middels jouw vaardigheden.

Tijdens de workshop activeren we je volledig geankerd zijn in de Gouden Tijdrasters

Je zult je ankeren op de Gouden Tijdrasters van je vijf- en hoger dimensionale ziele-hart-Magisch kind. Ook activeer je tijdens deze workshop voelbaar je Ontwakingsproces en de non-dualiteit tot diep in je Kind! Daardoor word je blij, verwachtingsvol en kristallijn. Ook zul je tools en vaardigheden erbij ontvangen.

 

 


 

TIP: Schrijf je ook in voor de workshops

"6-9 D, Volledige creatiekracht, seks, liefde, dolfijnenvreugde, verlichte staat in buikchakra   en
"Doorbraak basischakra; in je lichtkern blijven, aarding, bescherming, geld"

 


Feedback van deelnemers:

"De workshop was prachtig en de dag vloog om, we waren in de grote Tijd :). Ik voelde me naderhand veel rustiger, mijn hersenen en hart en buik zijn aangeraakt door energieën, eerder in de week, het leek wel een reset, net als bij een computer. Alles is veel stiller in mij. Ik heb geleerd me te verbinden door mijn derde oog, hart open, buik open en alle cellen in mijn lichaam open te zetten. Als ik iets in mijn buik voel, ernaar te kijken en in mijn lichtkern blijven. Als het negatief is, hier niet in meegaan. Meer genieten van alles, meer aandacht bij alles houden. Het speelse kwam heel erg naar boven, het gelukzalige kind."
Debbie


"De workshop was als een kloppend en liefdevol geheel, de weken vooraf al met deze onderwerpen in het dagelijks leven in de weer geweest (hoezo de juiste tijd) . Wat ik ook altijd mooi vind is dat alhoewel mensen verschillende onderwerpen heeft waar hij of zij aan wil werken het uiteindelijk toch een geheel is. Ik heb naast de kennis meer leren voelen wie ik werkelijk ben, en heb het verschil echt kunnen voelen tussen mind, hart en buik. Wel mooi  want heb tijdens de transmissies aardig wat healing gehad op de drievoudige verwarmer, de meridiaan die heel veel te maken heeft met je beschermd voelen. Ik neem de verbinding van mijn magische kind mee doordat ik elke dag mezelf ga afstemmen op de zesde dimensie en vaker rust pakken om alleen maar te zijn in stilte en verder heb ik mijn tweede flesje Elfentuin tinctuur meegenomen. De blokkades die ik tegen ben gekomen zaten dus in het bovenste gedeelte van de maag de cardiacus profundus, het gedeelte wat dus nauw samenwerkt het hart en wat dus alles te maken heeft met je beschermd voelen, in de longen verdween heel veel kou, en mijn stuit is geschoond, en mijn sacrale chakra is nu nog brandend, maar zoals ik het aanvoel gaat dat nog wel even duren."
Erika

Lees hier meer ervaringen van deelnemers

 


Corona informatie


 

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen: