Healing-reading workshop: haralijn, karmaknopen, DNA, Kosmische blauwdruk

Workshop: 052-2020
Deze module behoort tot de opleiding: MHRC, VPZ
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Healing, reading op je Haralijn, karmaknopen, chi, levensdoel, DNA, vloeken, zielsafspraken en kosmische blauwdruk. Indaling Gods Vonk. Aarden kosmische zelf, Christushart en eenheidsbewustzijn. Aardse veiligheid, zekerheid en Goddelijke Stroom verbeteren. Schuld en angstgevoelens uit verleden levens déprogrammeren en kosmische poorten openen tot aan je Oorsprong. Herhalingslussen stoppen.
Lees de volledige tekst

Data & prijzenHealing-reading workshop: haralijn, karmaknopen, DNA, Kosmische blauwdruk

Let op: Je kunt je niet meer inschrijven voor deze workshop.

 

Docent R

Tijdens deze weekend opleiding leer je healing en reading te geven aan jezelf en elkaar o.a. op je Haralijn, karmaknopen (van vele levens), je kundalinikanaal en DNA. Deze workshop is van belang voor kwaliteit en specialisme in je eigen (toekomstige) therapeutische praktijk maar ook voor je het zuiveren van jezelf en de activatie van Wie je werkelijk Bent.

Je leer healen op genetische en collectieve patronen bij elkaar. Ook gewoon voor jezelf is dit een bijzondere helende en inzicht gevende workshop. Je ontvangt healing en reading op jouw karmaknopen en de astrale beïnvloeding van soms honderden incarnaties! Dit kan jou of je (toekomstige) cliënt ultiem geluk en Vrijheid schenken en blokkades en herhalingslussen, op innerlijk, werk en relatiegebied doen oplossen. Het ruimt je oude matrixen op, waar vanuit je onbewust je levenssituaties aantrok en in stand hield. Je ervaart na afloop jezelf nog beter gecentreerd in je Hart, innerlijke veiligheid, vertrouwen, je eigen autonomie en aarding.

chakradraak.jpgAardse en galactische karmaknopen

Deze bevinden zich in je wervelkolom en kundalini kanaal en verhinderen het belichamen van je Goddelijke Vonk en oerveiligheid. Karmisch weefsel, zwakke of pijnlijke celgroepen vol oude pijnherinneringen, ziektebeelden, pech, mislukken van relaties, geremde chakra's en steeds dezelfde gewoontepatronen of herhalingslussen in verschillende levens zijn het gevolg van de karmaknopen. Hier leren we tijdens deze workshop naar kijken en healing op te geven. Net als het gevoel dat alles steeds mislukt of dat jij altijd aan de zijlijn staat en niet gezien wordt.

Gevolg

Hoeveel workshops we ook gedaan hebben, hoeveel spiritueel inzicht ook verworven, we kunnen niet voluit, volledig één op alle lagen als engelen Mensen in verbinding zijn, totdat de karmaknopen opgelost zijn en je haralijn er van kruin tot basis permanent staat. Pas als dit zover is kunnen we onze missie en levensbestemming vanuit gemak, zelfverzekerdheid en een blije flow manifesteren d.m.v. onze eigen vaardigheden en het aantrekken van mensen en omstandigheden die daarbij helpen. Onze haralijn vertoont breuken waardoor er geen doorstroming en eenheid kan zijn tussen onze Goddelijkheid, bewustzijn, ziel, mind, gevoel, lichaam en gedrag. Tijdens de workshop krijg je daarover kennis, zelfinzichten en healing. Net als kennis over je haralijn en DNA informatie.

Effect healing op Haralijn en Karmaknopen

Na het oprichten, healen en rechtzetten van je haralijn, kan je kosmische blauwdruk met de bedoeling van dit leven, je inspiratie en universele Liefde, deel gaan uitmaken van je denken, gevoel en functioneren. Ook stroomt dan de aardse veiligheid, zekerheid en levensenergie voelbaar beter mee. Aan het einde van de workshop zijn er dan ook bij iedereen meestal grote positieve veranderingen merkbaar. Deze zorgen de rest van je leven voor meer geluk en voorspoed!


Deze weekendopleiding kun je volgen als je voldoende gevoelig en intuitief bent.

Twijfel je? Neem contact met ons op! T: +31 (0) 597-541539, E: info@elohim-centre.org.


Ervaringen van deelnemers:

"Een hele diepe buiging in grootste dankbaarheid (aan jou en je 'Bovenwereld-vrienden') voor de prachtige workshop en de grote hoeveelheid antwoorden. Een regen van inzichten en informatie gaat nog steeds door mij heen, en het scheppend vuur laait hoog op. Wat een power!"

Chris

"WOW! Weer zo'n prachtige workshop gedaan bij het Elohim Centre dit weekend. Wat was dit intens en bijzonder, echt een verrijking. Daarbij hebben we zulke mooie en diepgaande healingen mogen geven en ontvangen. En handvatten om het ook praktisch te maken, om ons te ondersteunen in onze weg naar realisatie, wie we werkelijk zijn.

Dank je wel voor wat we weer allemaal hebben mogen ontvangen in deze workshop. Dat is eigenlijk niet in woorden te vangen."

Hermine

Lees hier meer ervaringen van cursisten


Tip

Schaf vooraf een DNA Healingsset aan om je systeem alvast te schonen en zuiveren.
Ook na afloop als alles nog verder zuivert en integreert is het gebruik ervan van belang. De DNA set kun je, vooraf en achteraf, ook gebruiken voor verdere integratie en verdieping.

Phi kristallen zijn bijzonder krachtige healingtools. Het 12-zijdig geslepen kristal geeft toegang tot en activeert en harmoniseert je oorspronkelijke zelf met twaalf strengen DNA en de twaalf elektromagnetische patronen van bewustzijn. Dit gebeurt ook tijdens de workshop waardoor je nadien prachtige healingen met het kristal kunt geven.


Leer zelf ook het Elohim specialisme

Het healen en readen van de karmaknopen en haralijn is één van de dingen die de Elohim healingspraktijk het Master Healer specialisme geeft. Hierdoor ontstaan geweldige doorbraken. We noemen het daarom ook wel doorbraak-essentie-healingen.

Een enorm diepgaand geschenk en uniek

Het helpt op directe wijze enorme oerblokkades te zuiveren die het Leven vanuit de Oorspronkelijke (Goddelijke) Essentie van jou of je cliënt, verhinderden. Maak je geen zorgen dat je dit niet kunt leren tijdens de weekendopleiding. Wees gerust; met voldoende intuïtie en gevoeligheid en de energie die Marlisa neerzet, maak je hier zeker een start mee.

Thema's waarop we leren Healen, Readen en Coachen:

Ook komen het aarden van de persoonlijkheid, het subtiele multidimensionale zelf, het Kosmisch Zelf, de Chi-levensenergie, Christusbewustzijn, eenheidsbewustzijn, universele Liefde en zelfrealisatie aan bod! Je leert als kanaal healingen te geven en ontvangen!

 


Corona informatie


 

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen: