Workshop: Activatie met Merlin, Avalon, Gaia, Christ, de oude mysteriescholen-kennis en Moeder Natuur

Workshop: 333.06-202
Deze module behoort tot de opleiding: VPZ, NS, GV
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Christ-Gaia, Merlin, Sekinah en Sananda houden een enorm Eenheid-Liefdesveld onder de krachtplaats actief! Tijdens de workshop opent verlichting in je aarding en buik en in het collectief bewustzijn voor the Diamond New Earth! Ze dragen hun Onvoorwaardelijke Liefdesvelden op je over. Een fantastisch healings-kristallen-krachtwiel en super transmissies zullen al onze tijdslijnen, familiegenen, gewoonten en zielegroepen, tot onze Oorsprong bevrijden van karma, pijn en dualiteit. Je zult het ongelofelijke, meest krachtige geschenk van helende Goddelijke eenheidsliefde ontvangen en doorgeven. Een feest van permanente aarding, veiligheid, Bevrijding en blijheid!
Lees de volledige tekst

Data & prijzenWorkshop: Activatie met Merlin, Avalon, Gaia, Christ, de oude mysteriescholen-kennis en Moeder Natuur

Merlin, Gaia en Sekinah, evolutionaire transmissies en healingen voor de verlichting van je buikgevoel, denken en de aarde, met Ingewijdene en docente Joke ElZiam Nootebos. Bij goed weer vinden er ook in de Helende Tuinen of het Lemurisch Bos gechannelde transmissies plaats. Vergeet niet de juiste buitenkleding mee te nemen en eventueel een tuinstoelkussentje, zonnebrand en muggenspul indien nodig.

We zullen onze tijdslijnen en familiegenen, oude gewoontenpatronen en zielegroepen-karma,  healen en vrij maken van slachtofferschap, herhalingslussen en dualiteitsreacties. Je stapt voelbaar uit je oude matrix waarna het  enorme healingsveld jou en de aarde kan verlichten.

10527-merlijn 12.jpeg [1]Samen zullen we een fantastisch healingskrachtwiel leggen voor jezelf en The Diamond New Earth©!
We tillen jouw verwonde zelf, en dat van de wereld, naar een nieuw niveau van eenheid en veiligheid. Na de grote krachtwiel healing en transmissie kan, als je zover bent, je Gaia-Christ-Boeddha natuur (verlichte eenheidsstaat in buik- en basischakra) voorgoed op de voorgrond van je leven blijven! Zeker als je in je gedrag, werk en omgang, je oude gedrag-gewoontepatronen bewust aangaat en doorbreekt.

De Christ-Gaia © energie en de leylijnen zullen zich met een buitengewone Liefdeskracht onder ons openen

Deze fantastische, helende energie zal jou en de wereld voorzien van een steeds permanenter wordend gevoel van innerlijke veiligheid, innerlijke vrede, universele Liefde en een scheppingskracht die mogelijkheden, i.p.v. moeilijkheden, ziet en samenwerkt. Merlin, Lichtmeesters, Eenhoorns, Quan Yin en een vloot van sterrenschepen die om de Aarde liggen, hebben jou nodig om de overgang te helpen creëren naar een leven vanuit je Goddelijke Aard en Lichtvoetigheid. Ze zullen jou, de natuur en de mensheid op deze dag het ongelofelijke, meest krachtige geschenk van Goddelijke eenheidsliefde brengen.

Help de Christ-Gaia © en Merlijnkrachten die klaar staan om jou en de wereld te doen Ontwaken

Nodig daarom al je lichtvrienden, Aardehoeders, Merlinhealers, kristallen schedelhoeders en anderen uit om mee te doen aan deze grootse evolutionaire workshop. Voor jezelf en de aarde! Je leent een Elohim edelsteen voor het grote helende Aardekrachtwiel dat we gaan leggen uit de Elohim edelsteenwinkel.

Ontwakingsproces van jou en de aarde7611-Voltooiing Eenheidsbewustzijn – Eeuwig Zelf.jpg

Merlin en Merlina initiëren ons deze dag om ons kleine zelf en het collectief bewustzijn van de mensheid voorgoed te doen Ontwaken.

We zullen ons basischakra en tweede chakra én de planeet helpen bevrijden van de duale herhalingslussen

De lus die stamt uit onze geschiedenis van vele ego-ik-pijn-incarnaties en de overtuigingen waar vanuit we daardoor tot nog toe leefden. We zullen op prachtige en vooral blije wijze van ik naar wij, van egoloosheid naar meer interne en externe Eenheid, shiften.

In het hier en nu vanuit je Bron-buikgevoel, lichaam en Essentie functioneren

Je basischakra en tweede chakra brengen opgeslagen overlevingsangsten, slachtoffergedrag, wantrouwen, liefdespijn, verlatenheid, oude spanningen, onmacht, agressie en emoties al langere tijd omhoog. Veel hiervan zal op deze dag allemaal uit je cellen, gevoel en DNA verdwijnen om nooit meer terug te keren. Hierdoor kunnen we na afloop van de workshop en de transmissies de laatste gedrags- en gedachten-gewoontepatronen veel gemakkelijker overschrijven in de dagelijkse omgang. Net als die uit de aardegeschiedenis. Ook frustraties, macht en onmacht, dader- en terugtrek gedrag zullen op de meest lichtvoetige wijze uit jou en Gaia, de aarde, kunnen oplossen. Vanuit de grote Eenheid zonder pijngeschiedenis, en in het hier en nu van je ware Essentie, zullen we gaan functioneren en zullen we welzijn voor elkaar, de nieuwe aarde en de natuur activeren.

Ook nu weer zal de Elohim Krachtplaats en het Lemurisch bos als een helende acupunctuurnaald functioneren voor onszelf, de leylijnen, sterrenlijnen en het wereldbewustzijn.


wereld bewustzijn 2.jpg

Spelen en genieten, overvloed en welzijn manifesteren vanuit een verlichte buik en innerlijk kind

Tijdens de workshop zullen we ongekend grootscheeps healingswerk ervaren waardoor ons buikgevoel en innerlijk kind makkelijker kunnen Ontwaken in je verlichte staat en Boeddha natuur. Dit brengt je een enorm gevoel van vrijheid en blijheid. Het gevoel van onveiligheid zal permanent kunnen oplossen en een gevuldheid in je buik en aarding ontstaat! Last hebben van een manipulerende, dominante, grofstoffelijke of agressieve ander, je afhankelijk, onmachtig, verlaten en onzeker blijven voelen of in je denkhoofd blijven hangen: het valt straks allemaal uit elkaar. Het kan eenvoudig niet meer blijven bestaan vanuit je Goddelijke Natuur!

Wat haal je op Blijheid, vrijheid.jpg

Thuis zul je voortaan vanuit de flow van je Oorspronkelijke, Goddelijke en Liefdevolle Zelf en de Rust, functioneren. Niet langer zul je reageren vanuit je niet gezien voelen of je onzekere beperkte ikje! Het wordt veel lichter en je wilt meer vanuit evenwichtigheid, belangeloosheid en dienstbaarheid bijdragen daar waar je kunt en waarvan je geniet. Het universum steunt jou en je grotere Kracht! Je lichaam, persoonlijkheid en ziel zullen blijvend functioneren op hogere lichtfrequenties, wat een enorm cadeau aan jezelf en je levensdoel is! Je kleeft minder aan de moeilijkheden, verdrietigheden of plichten van het leven. Er zullen minder frustraties en spanningen in jezelf kunnen blijven hangen. Je zult op alle lagen meer vrede zijn en mededogen en aanvaarding kennen. Zorgelozer en gezonder worden. En dat alles zal zich steeds verder openbaren na afloop van deze zeer krachtige workshop.

Eenheid kan niet bestaan zonder eenheid met onze mensen, werk, de Bovenwereld, onze zielengroepen, de sterrenvolkeren en natuurspirits!

We ontvangen tijdens deze bijeenkomst een enorme Eenheids-Inwijding met al onze broeders- en zusters, met alle natuurwezens, Gaia, Merlin en de sterrenvolkeren waardoor we als één organisme, bewust of onbewust, elkaar zullen steunen en met elkaar zullen samenwerken. Alleen zijn of ons afgescheiden voelen lost op in een gevoel van ultieme verbondenheid. We zullen voortaan de beschermende en steunende hogere krachten uit de natuur en Bovenwereld in onszelf steeds meer gaan ervaren. Na het indalen van het hogere Bewustzijn en de Liefdeseenheidsenergie zullen we veel gemakkelijker vanuit onze Ontwaakte staat en het verlichte hart en buikgebied, functioneren. Dit indalen gebeurt wanneer we in ons dagelijks gedrag verder oefenen de ik-ego-positie te overstijgen.

Een nieuwe diamanten of kristallijnen Zelficosaeder nieuwsbrief formaat.jpg

Nieuwe hogere aansluitingen met Merlin, Merlina, Gaia en Sananda (Jezus) helpen ons om ons kristallijnen Zelf en mooiste essentie trouw te blijven. Het gewone zelf zal minder afgescheiden, functioneren! Merlin, Gaia, Sekinah, Holy Spirit, Sananda, Maria, Maria Magdalena en zovele andere Lichtmeesters en engelen helpen ons tijdens de krachtige workshoptransmissies. Onze innerlijke onderdrukker, de afgescheiden mannelijke kant als mindcontrole en de afgescheiden niet-opstaande vrouwelijke kant, zullen shiften.

De aansluiting met de sterrenvolkeren, onze zusters en broeders

Ook de aansluiting met de sterrenvolkeren, met onze zusters en broeders uit het witte Licht van de sferen en van het onvoorwaardelijke Hart, zal onze dimensiesluiers opheffen. Hoog dimensionaal bewustzijn, helderzien en helderweten zullen, vanuit de eenheid met onze lichtfamilie uit de sferen, ons, de natuur en  de samenleving verrijken.

Engelen groeperen zich al en zullen al met healing beginnen zodra je aanmelding binnen is

De bijeenkomst zal als het weer en de tijd het toelaat o.a. plaatsvinden in het sacrale Lemurische bos en de Inwijdingsweg die daar ligt geankerd. Vele engelen en Natuurspirits onder leiding van de natuurgod Pan, groeperen zich elk jaar weer, direct nadat de eerste workshopdeelnemers zijn ingeschreven en bouwen het Eenheidsveld nog verder op. De Bovenwereld en Gaia werken al vanaf de eerste dag na je inschrijving, direct samen om jou ter voorbereiding healingen en zuiveringen te geven zodat je je Goddelijke Natuur kunt gaan leven. Ze lijnen je systemen helemaal uit van hoog in de Bron tot diep in Gaia. Bij de Elohim fontein met de Eenheidsplek zijn de Krachten het sterkst.


Tip

Gun jezelf een verblijf in een luxe chalet en overnacht op de Elohim Krachtplaats met haar helende Tuinen. Haal nog meer lichtcodes op, loopt in het Lemurisch bos je eigen Inwijdingspad en mediteer bij de grote geometrische vormen, bij de Elohim engelen, chakra tuinen e.a. Helende Tuinen, in alle rust.

In deze unieke dagen voor jezelf kom je helemaal tot rust en ervaar je je ware Zelf, Moeder Natuur en je volledig potentieel. Dit en ook antwoorden op je vragen neem je voorgoed mee naar huis. Een groter geschenk kun je jezelf niet geven!


Ervaringen van deelnemers:

Heel erg bedankt voor de workshop gisteren. Nog steeds ben ik ontroerd en onbeschrijfelijk dankbaar voor de overgang die heeft plaatsgevonden en voor de diepe ankering die plaatsvond. Naast de dagelijkse dingetjes en soms irritaties, is er zo'n kalmte vanbinnen, die tegelijkertijd ook van buiten is. Die ik ben en die alles is. 

Het was zo prachtig toen Pan alle natuurwezens aan ons kwam voorstellen. Daar ging zo'n diepe liefde mee gepaard. En het was machtig om een lichtvortex te belichamen en onderdeel te zijn van het Wiel van het Universum en de Aarde.

Verder weet ik half niet wat er allemaal in me is gebeurd, maar mijn hele systeem staat open, "in afwachting van" en steeds komt het woord "initiatie" boven. Daarnaast geniet ik volop van de lichtheid, vervuldheid, zinvolheid, verbondenheid en diepe geaardheid van mijn Zijn.

Lieve groet, Janneke

 Bedankt voor echt een fantastische dag! Het waren echt geweldig mooie transmissies! Mijn hele hoofd was stil, alleen maar Zijn, heerlijk! Ook nu na afloop voel ik zoveel meer rust in mij. Alles is meer op zijn plek gevallen. Ben heel blij ermee! Tot snel weer!

Liefs, Suzan

afgelopen weekeinde was weer een groot succes, dankjewel lieve Joke. Dankjewel voor je spirituele POWER!! Daniel de B

 

Lees hier meer ervaringen van deelnemers


Tip

Neem vooraf en achteraf de bio tinctuur van de eenheids Krachttuin en van de basischakra in:
1) Basischakra-kundalini bio tinctuur

2) Voltooïng Eenheidsbewust-volledig Zelf bio tinctuur (van de Fontein tuin) 

 

Tijden en programma

Vanaf 9.00 uur  ben je welkom en kan je je melden in de kristalwinkel. Workshop begint om 10.00 uur. Einde 17.00 uur. 
Na afloop of tijdens het middagpauze uur heb je gelegenheid de krachttuinen (kosteloos) te bezoeken.

Aanmelden / info

E: info@elohim-centre.org
T: +31 (0) 597 541539
Adres: Elohim Centre, Ruiten A Kanaal W1 nummer 26, 9566 TL Veelerveen, Gron. Nederland

Vervolg tip

Een workshop of opleidingsmodule is onderdeel van de Elohim (beroeps)opleidingen maar kan ook los worden gevolgd:

Agenda workshops

Jaaropleidingen

Boek tijdig je overnachting

Overnachten in een chalet op de Elohim Krachtplaats met Helende Tuinen. Doe dit vroegtijdig want niet voor alle cursisten is er een blokhut of chalet beschikbaar! Kamperen is echter ook mogelijk.

Overnachten; boek tijdig (2 maand vooraf?)Gouden Tijds mensen praten niet maar handelen.
Kom je ook?

 


Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen: