Merlin - Gaia - Christ Evolutionaire groepshealingen voor je relatie- + basischakra en de nieuwe Aarde!

Workshop: 333.06-2021
Deze module behoort tot de opleiding: Merlyn, AH, Sat
Hij kan ook los van een opleiding gevolgd worden.

Beschrijving

Christ-Gaia, Merlin, leylijnen bouwen al een hele poos een enorm Eenheid-Liefdesveld onder de krachtplaats! Tijdens de workshop opent verlichting in jouw aarding en buik en in the Diamond New Earth! Gaia roept iedere ziel op die wil bijdragen. Een fantastisch healings-kristallen-krachtwiel en super transmissies zullen al onze tijdslijnen, familiegenen, opvoedingspatronen en zielegroepen, tot onze Oorsprong bevrijden van pijn en dualiteit. Merlin, Lichtmeesters, sterrenschepen om de Aarde en jij als Gaia-Christ-Boeddha-natuur, zullen het ongelofelijke, meest krachtige geschenk van helende Goddelijke eenheidsliefde ontvangen en doorgeven. Een feest van permanente aarding, veiligheid, bevrijding en blijheid!
Lees de volledige tekst

Data & prijzen

05-06-2021 t/m 05-06-2021


€169,00

vroegboekprijs

05-06-2021
10.00-16.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos

INCLUSIEF:
lunch
tinctuur
Gratis toegang tot de zelfrealisatie tuinen

DOCENT:
Joke ElZiam Nootebos


Merlin - Gaia - Christ Evolutionaire groepshealingen voor je relatie- + basischakra en de nieuwe Aarde!

10-16u. Merlin, Gaia en Sekinah, evolutionaire transmissies en healingen voor de verlichting van je buikgevoel, denken en de aarde, met Ingewijdene en docente Joke ElZiam Nootebos. Ook in het Lemurisch bos vindt er een transmissie plaats. Vergeet niet de juiste kleding mee te nemen en eventueel je stoelkussentje.

 

Met een flinke groep deelnemers zullen we al onze tijdslijnen en familiegenen, opvoedingspatronen en zielegroepen,  healen en vrij maken van slachtofferschap en dualiteitsdenken. Een enorm healingsveld zal jou en de aarde verlichten.

Voltooiing Eenheidsbewustzijn – Eeuwig Zelf.jpg [1]Samen zullen we een enorm healingskrachtwiel leggen voor je basischakra en tweede chakra en The Diamond New Earth©! We tillen jouw ego-ik-ruis en afgescheiden, verwonde zelf, en dat van de wereld, naar een nieuw niveau van eenheid en veiligheid door de enorme healingen die zullen ontstaan. Na de grote krachtwiel healing en transmissie kan, als je zover bent, je Gaia-Christ-Boeddha natuur (verlichte eenheidsstaat in buik- en basischakra) voorgoed op de voorgrond blijven! Zeker als je in je gedrag, werk en omgang, je gedrag-gewoontepatronen bewust aangaat en doorbreekt.

De Christ-Gaia © energie en de leylijnen zullen zich met een enorme Liefdeskracht onder ons openen

Deze fantastische, helende energie zal jou en de wereld voorzien van een steeds meer permanent wordend gevoel van veiligheid, innerlijke vrede, universele Liefde en een scheppingskracht die mogelijkheden, i.p.v. moeilijkheden, ziet. Merlin, Lichtmeesters, Eenhoorns, Quan Yin en een vloot van sterrenschepen die om de Aarde liggen, hebben jou nodig om de overgang te helpen creëren naar een leven vanuit het Christuslicht met broeder- en zusterschap en een non-duale eenheidswijze van leven en denken. Ze zullen jou en de mensheid op deze dag het ongelofelijke, meest krachtige geschenk van Goddelijke eenheidsliefde brengen.

Help de Christ-Gaia © en Merlijnkrachten die klaar staan om jou en de wereld te doen ontwaken

Nodig daarom al je lichtvrienden, Aardehoeders, Merlinhealers, kristallen schedelhoeders en anderen uit om mee te doen aan deze grootse evolutionaire workshop. Voor jezelf en de aarde! Neem je eigen kristalschedel of krachtvoorwerp mee. Als je die niet hebt kun je er een lenen van het Elohim Centre voor het grote Aardekrachtwiel dat we gaan leggen.

Ontwakingsproces van jou en de aarde5040

Merlin en Merlina initiëren ons deze dag om ons kleine zelf en het collectief bewustzijn van de mensheid voorgoed te doen Ontwaken.

We zullen ons basischakra en tweede chakra en de planeet helpen bevrijden van de duale herhalingslussen

De lus die stamt uit onze geschiedenis vele ego-ik-incarnaties en de overtuigingen waar vanuit we daardoor tot nog toe leefden. We zullen op prachtige en vooral blije wijze van ik naar wij, van egoloosheid naar meer interne en externe Eenheid, shiften.

Zonder geschiedenis, in het hier en nu vanuit je buik, lichaam en essentie functioneren

Je basischakra en tweede chakra brengen opgeslagen overlevingsangsten, slachtoffergedrag, wantrouwen, liefdespijn, verlatenheid, oude spanningen, agressie en emoties omhoog. Veel hiervan zal op deze dag allemaal uit je cellen, gevoel en DNA verdwijnen om nooit meer terug te keren. Hierdoor kunnen we na afloop van de workshop en de transmissies van Joke ElZiam Nootebos en de Bovenwereld, de laatste gedrags- en gedachten-gewoontepatronen veel gemakkelijker overschrijven in de dagelijkse omgang. Net als die uit de aardegeschiedenis. Ook frustraties, macht en onmacht, dader- en terugtrekgedrag zullen op de meest lichtvoetige wijze uit jou en Gaia, de aarde, kunnen oplossen. Vanuit de grote Eenheid zonder geschiedenis, en in het hier en nu van je ware essentie, zullen we gaan functioneren en zullen we welzijn voor elkaar, de nieuwe aarde en de natuur creëren.

Ook nu weer zal de Elohim Krachtplaats en het Lemurisch bos als een helende acupunctuurnaald functioneren voor onszelf, de leylijnen, sterrenlijnen en het wereldbewustzijn.

 


 

wereld bewustzijn 2.jpg

 


 

Spelen en genieten, overvloed en welzijn manifesteren als buik en innerlijk kind verlicht zijn

Tijdens de workshop zullen we ongekend grootscheeps healingswerk ervaren waardoor ons buikgevoel en innerlijk kind Ontwaken in de verlichte staat en Boeddha natuur. Dit brengt je een enorm gevoel van vrijheid en blijheid. Het gevoel van onveiligheid zal permanent oplossen en een gevuldheid in je buik en aarding achterlaten! Last hebben van een manipulerende, dominante of agressieve ander, je  afhankelijk, onmachtig, verlaten en onzeker blijven voelen of in je denkhoofd blijven hangen: het valt straks allemaal uit elkaar. Het kan eenvoudig niet meer blijven bestaan! Je niet gezien voelen, niet in al je (licht)lagen kunnen samenkomen met elkaar, geen geld genoeg kunnen manifesteren; het zal zich niet meer hoeven voortzetten in je leven.

Wat haal je op Blijheid, vrijheid.jpg

Thuis zul je voortaan vanuit de flow en nondualiteit, vanuit je Oorspronkelijke, Goddelijke en Liefdevolle Zelf, je gevoelens en ideeën ervaren en niet langer vanuit je beperkte ikje! Het wordt veel lichter en je wilt meer vanuit belangeloosheid en dienstbaarheid bijdragen daar waar je kunt en het universum je stuurt! Je lichaam, persoonlijkheid en ziel zullen blijvend functioneren op hogere lichtfrequenties, wat een enorm cadeau aan jezelf en je levensdoel is! Je kleeft minder aan de moeilijkheden, verdrietigheden of plichten van het leven. Er zullen minder frustraties en spanningen in jezelf kunnen blijven hangen. Je zult op alle lagen meer vrede zijn. Mededogen en aanvaarding kennen. Zorgelozer en gezonder worden. En dat alles zal zich steeds verder openbaren na afloop van deze zeer krachtige workshop.

Eenheid kan niet bestaan zonder eenheid met onze mensen, werk, de Bovenwereld, onze zielengroepen, de sterrenvolkeren en natuurspirits!

We ontvangen tijdens deze bijeenkomst een enorme Eenheids-Inwijding met al onze broeders- en zusters, met alle natuurwezens, Gaia, Merlin en de sterrenvolkeren waardoor we als één organisme, bewust of onbewust, elkaar zullen steunen en met elkaar zullen samenwerken. Alleen zijn of ons afgescheiden voelen lost op in een gevoel van ultieme verbondenheid. We zullen voortaan de beschermende en steunende hogere krachten uit de natuur en Bovenwereld in onszelf steeds meer gaan ervaren. Na het indalen van het hogere Bewustzijn en de Liefdeseenheidsenergie zullen we veel gemakkelijker vanuit onze Ontwaakte staat en het verlichte hart en buikgebied, functioneren. Dit indalen gebeurt wanneer we het in ons dagelijks gedrag gaan beoefenen om de ik-ego-positie te overstijgen.

Een nieuwe diamanten of kristallijnen Zelficosaeder nieuwsbrief formaat.jpg

Nieuwe hogere aansluitingen met Merlin, Merlina, Gaia en Sananda (Jezus) helpen ons om ons kristallijnen Zelf en mooiste essentie trouw te blijven. Het gewone zelf zal minder afgescheiden, functioneren! Merlin, Gaia, Sekinah, Holy Spirit, Sananda, Maria, Maria Magdalena en zovele andere meesters en engelen helpen ons tijdens de krachtige workshoptransmissies. Onze innerlijke onderdrukker, de afgescheiden mannelijke kant als mindcontrole en de afgescheiden niet-opstaande vrouwelijke kant, zullen shiften.

De aansluiting met de sterrenvolkeren, onze zusters en broeders

Ook de aansluiting met de sterrenvolkeren, met onze zusters en broeders uit het witte Licht van de sferen en van het onvoorwaardelijke Hart, zal onze dimensiesluiers opheffen. Hoog dimensionaal bewustzijn, helderzien en helderweten zullen, vanuit de eenheid met onze lichtfamilie uit de sferen, ons, de natuur en  de samenleving verrijken.

 


 Engelen groeperen zich al en zullen al met healing beginnen zodra je aanmelding binnen is

De bijeenkomst zal o.a. plaatsvinden in het sacrare Lemurische bos en de Inwijdingsweg die daar ligt geankerd. Vele engelen groeperen zich elk jaar weer, direct nadat de eerste workshopdeelnemers zijn ingeschreven en bouwen het veld al op. De Bovenwereld en Gaia werken al vanaf de eerste dag na je inschrijving, direct samen om jou healingen, zuiveringen en verdere voorbereidingen te geven. Ze lijnen je systemen helemaal uit van hoog in de Bron tot diep in Gaia. De voorbereidende healingen kunnen je ook je oude patronen  zodat je ze kunt transformeren.

 


Ervaringen van deelnemers:

Heel erg bedankt voor de workshop gisteren. Nog steeds ben ik ontroerd en onbeschrijfelijk dankbaar voor de overgang die heeft plaatsgevonden en voor de diepe ankering die plaatsvond. Naast de dagelijkse dingetjes en soms irritaties, is er zo'n kalmte vanbinnen, die tegelijkertijd ook van buiten is. Die ik ben en die alles is. 

Het was zo prachtig toen Pan alle natuurwezens aan ons kwam voorstellen. Daar ging zo'n diepe liefde mee gepaard. En het was machtig om een lichtvortex te belichamen en onderdeel te zijn van het Wiel van het Universum en de Aarde.

Verder weet ik half niet wat er allemaal in me is gebeurd, maar mijn hele systeem staat open, "in afwachting van" en steeds komt het woord "initiatie" boven. Daarnaast geniet ik volop van de lichtheid, vervuldheid, zinvolheid, verbondenheid en diepe geaardheid van mijn Zijn.

Lieve groet, Janneke

 

Bedankt voor echt een fantastische dag! Het waren echt geweldig mooie transmissies! Mijn hele hoofd was stil, alleen maar Zijn, heerlijk! Ook nu na afloop voel ik zoveel meer rust in mij. Alles is meer op zijn plek gevallen. Ben heel blij ermee! Tot snel weer!

Liefs, Suzan

Lees hier meer ervaringen van deelnemers

 Neem vooraf en achteraf zo mogelijk de tinctuur van de eenheids Krachttuin en van de basischakra in:

1) Basischakra-kundalini tinctuur

2) Voltooïng Eenheidsbewust-volledig Zelf tinctuur

 Workshopkosten en middageten

De prijs is incl. lunch (Let op vroegboekkorting deze verdwijnt in de laatste drie dagen)
Homemade biologische soep, broodjes, koffie en kruidenthee zijn aanwezig.

 

Tijden en programma

Wees om 9.45 uur aanwezig en meld je aan in de kristalwinkel. Aanvang 10.00 uur. Einde 16.00 uur. 
Na afloop of tijdens het middagpauze uur heb je gelegenheid de krachttuinen (kosteloos) te bezoeken.

 

Meenemen

Regenkleding indien nodig. (De workshop zal (deels) buiten zijn).

 

Aanmelden / info

E: info@elohim-centre.org
T: +31 (0) 597 541539
Adres: Elohim Centre, Ruiten A Kanaal W1 nummer 26, 9566 TL Veelerveen, Gron. Nederland


 

Overnachten met flinke korting

Velen blijven overnachten in het Centre zodat er ook nog tijd is om te genieten van het 5,5 ha grote eenheidsveld van de Elohim Krachtplaats zowel als van de voelbare helende aanwezigheid van de Lemurische engelen en Sekinah. Neem je tijd om de energie en het Licht te ontvangen van de 30 verschillende helende Krachttuinen. 
Voor overnachtingsmogelijkheden zie: www.natuurcampingvakantiehuis.nl en vraag naar de korting die een dag vooraf of achteraf van een workshop, geldt.

 Gouden Tijds mensen praten niet maar handelen.
Kom je ook?

 


Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen:

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op  +31 (0) 597 541 539

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen