Kosmisch Vuur 2: Kosmisch Healer, Draken en Meesterschap

Workshop: 031-2021
Deze module behoort tot de opleiding: MHRC, AH, HM
Deze workshop wordt alleen als onderdeel van een opleiding aangeboden.
Let op, er zijn wel één of meerdere vereiste toegangsworkshops.

Beschrijving

Doe eerst Kosmisch Vuur1. Je ontvangt dan in deze workshop KV2 krachtige initiaties in Moeder Aarde, je eenheidliefdesstaat en je verbinding met de Bovenwereld en Jezus/Sananda. Met de kosmische Stralen word je multidimensionaal (draken) Healer, kosmisch meester en kanaal. Het kristallijnen Goudentijdsgrid en alle 12 kosmische Stralen worden ook voelbaar geïnstalleerd op een grote Lemurische kristal die je na afloop mee naar huis neemt. Het kristal brengt voortdurend de hogere trillingen in huis. Op je water, gas, licht en computer en de sfeer. Alles wat je doet, eet, drinkt, het water van je douche enz, doet je baden in positieve energie, meer levensgeluk en je levensbestemming.
Lees de volledige tekst

Data & prijzenVereiste toegangsworkshops

De onderstaande workshop(s) (modules) zijn vereist voordat deelgenomen kan worden.


Kosmisch Vuur 2: Kosmisch Healer, Draken en Meesterschap

Deze workshop zal niet meer live gegeven worden.
De workshop is omgezet in een E-cursus, klik hier om te bekijken.


Docente Joke ElZiam Nootebos
Tevens Keelchakra en Zonnevlecht heling in de zelfrealisatie tuinen (neem regen-warme kleding mee)!

Doelgroep

Voor iedereen die de workshop Kosmisch Vuur 1 heeft gedaan, die bewust en gevoelig is, die   het multidimensionale volledige potentieel en de universele Liefde verder wil belichamen als Kosmisch en Ontwaakt mens en meester. Je wordt geactiveerd het ware geluk, dat niet afhangt van een relatie of situatie, in jeZelf te vinden. Zo kun je vanuit het multidimensionale ware Zelf een bijdrage leveren aan de nieuwe samenleving.

Met de Krachten van de Kosmische Stralen die je als healingstools gedownload krijgt en voortaan uit je lichaam kunt channelen, leer je jezelf en elkaar te healen en oude herhalingslussen en patronen te zuiveren. Psychische en emotionele stabiliteit, openheid en aarding zijn nodig. Je kunt deze workshop voor je eigen kosmisch meesterschapsontwikkeling volgen zowel als om te werken als Master Healer waarbij je steeds meer kanaal wordt voor Universele Liefde en de Bovenwereld. Je wordt tijdens deze workshop steeds meer de nieuwe multidimensionale Mens en je draagt bij aan het collectief Bewustzijn van de nieuwe Aarde.

 

Vuur draak.jpgKosmisch Healer, Drakengrid en Moeder Aarde initiaties

Je leert je te openen en af te stemmen en ontvangt krachtige initiaties en Inwijdingen in Moeder Aarde, je Eenheidsstaat, Sananda en je verruimd eenheidsbewustzijn (of Christuskracht). Je krijgt verschillende Kosmische Stralen, zoals je die hebt leren kennen in de workshop Kosmisch Vuur 1, gedownload als enorme healingstools. Ook zijn er weer unieke transmissies gedurende deze workshop en satsangrondjes met

De Kosmische Stralen zelf leren channelen

Na activatie ga je de Stralen zelf channelen en inzetten bij bijvoorbeeld een healingssessie. Dit oefen je ook met elkaar zodat je vertrouwen en ervaring krijgt. Ook met het in Kosmisch Vuur 1 geïnstalleerde healingstool "Eternal Healing Light" (EHL) wordt verder geoefend. Je werkt daarbij samen met de Bovenwereld, Moeder Aarde, de grote aarde elementale Krachten en geascendeerde Lichtmeesters. Het healingstool "EHL" is een geweldig krachtige Liefde energie, ook direct afkomstig van de Bron, Metatron en Merlin (merlijn).

Giga healingswerk

Als (aankomend) multidimensionaal kanaal en groei naar volledig potentieel en Kosmisch Meesterschap, leer je in deze weekend opleiding giga healingswerk te doen. Jouw ontwikkeling en healers-readers-coachings kwaliteiten ontwikkelen zich als vanzelf hierdoor verder. Het kan ook zo maar gebeuren dat je de Drakenkracht van het Drakengrid ontvangt en leert toepassen tijdens deze schitterende workshop.

De Hoogste Magiër wordt geactiveerd in je

Uiteindelijk zul je deze hoogste healings- en magievorm ook voor jezelf en je werk in het dagelijks leven gebruiken en belichamen. Mijn ervaring is dat je meer Kracht, helderheid, inspiratie, hoger dimensionaal bewustzijn en samenwerking met de Bovenwereld in je dagelijks leven (en therapeutische praktijk) zult ervaren dan daarvoor. Ook zal je veel meer vertrouwen krijgen in je healingskwaliteiten en het kanaal zijn.

Blokkades, karmaknopen, collectieve matrixen en oude patronen in een handomdraai wegnemen

Met de kosmische Magische Krachten en Drakenenergie uit deze weekendopleiding, oefen je op jezelf en elkaar. Je ontvangt ook zelf megahealing. Onderling zul je ervaren dat je gedownloade, multidimensionale healingstools "echt" en zeer sterk werken!  Als multidimensionaal kanaal en kosmisch meester in wording,  kun je daarmee diepgaandere blokkades, karmaknopen, collectieve matrixen en oude patronen oplossen. Tijdens je energie- en healingswerk met de gedownloade Kosmische Stralen zul je dit merken. Ook geweldige gebiedshealingen kun je voortaan doen.

"Kosmisch Vuur 2" : Kristallijnen grid, kristal, installatie + EHL + gratis Lemurisch kristal en super transmissies!

Het Kristallijnen grid en alle 12 Kosmische Stralen worden voelbaar geïnstalleerd op een grote Lemurische bergkristal. Het kristal brengt daarna voortdurend de Kosmische Stralen op het water,- gas-, licht-telefoon- en internet systeem in je woning  (en/of praktijk/organisatie) over. Alles wat je doet, eet, drinkt, het water van je douche enz, doet je baden in de 12 hogere dimensies, Christuskracht en positieve energie! Dit kristal krijg je mee naar huis om jezelf en je huis/praktijk of organisatie in de hogere dimensionale en goed geaarde energie te houden waardoor de zwaarte van de buurt minder invloed zal hebben.

Het 13 dimensionale kristallijnen grid dat het kristal zal uitzenden is het non duale zuivere aardingsnetwerk van een verlichte mensheid, aarde en samenleving vanuit eenheid. Het helpt je ook verder te Ontwaken en je oorspronkelijke essentie (Goddelijke Wezen) te belichamen. D.m.v. het kristal verdwijnt jouw multidimensionale Licht en positieve energie niet ongemerkt in je huis, de wijk of het electriciteitsnet, maar vindt het omgekeerde plaats. Je huis voedt JOU. (Energie loopt immers altijd van plus naar min.)

Zo wordt het makkelijker om Eénheid, Licht, Liefde, Vreugde, Welvaren, Kracht, Gezondheid vast te houden zonder dat je energie verliest aan een omgeving die lager in trilling is. Bovendien tilt de uitstraling van jou en je kristal je omgeving op en doe je iets voor de natuur.

 Ervaringen deelnemers:

"Een heel bijzonder weekend gehad tijdens de workshop Kosmisch Vuur 2 bij het Elohim Centre in Veelerveen. We mochten gaan werken met de Kosmische Stralen die we in Kosmisch Vuur 1 hebben ontvangen en we kregen er een heleboel healingstools bij. Wauw wat een energie en wat een krachten stroomde door ons heen, uit onze harten en uit onze handen. Het voelt alsof mijn eigenlijke werk hier op aarde nu eindelijk echt gaat beginnen! Dank je wel alle mensen van het Elohim Centre voor het prachtige werk dat jullie doen op onze mooi planeet!" 

 

Lees hier de ervaringen van andere cursisten

 


 

Meer informatie over de workshop

Klik hier voor meer informatie over de workshop

 


 

Opleidingen

Deze workshop of module is nodig voor de (beroeps)opleidingen: