Satsang "Wat is je Kosmisch Zelf en Meesterschap in de dagelijkse omgang"


 

Sterren, kosmos.jpg

Na wat vragen uit de groep te hebben beantwoord, beschrijft Joke de ontwikkelingsstadia van de Weg om je Kosmisch zelf te worden en Meesterschap te verkrijgen. De Weg die behoort tot de inwijdingsscholen van Sekhmet, Hathor, Isis, Horus en de grote inwijding in de piramide van Cheops. Deze inwijdingen doorloop je nu in het dagelijks leven. Alleen dienen ze bewust gemaakt te worden voor gedrag en keuzes.

Aan wie en waaraan geef je energie, aandacht, tijd; is heel bewust gekozen in elk moment?
Je levensenergie en inzet is het mooiste wat je hebt! Strooi je dat zomaar rond omdat je werk dat verlangt of iemand je luisterend oor verwacht of "pakt"? Praten sommige collega's en familieleden tégen je en niet mét je en is dat vermoeiend? Luister je omdat het sociaal hoort en pas je je steeds maar aan omdat het maar voor even is? Hoe neem je verantwoordelijkheid voor je eigen bewustzijn, gevoeligheid, kristallijnen zelf en plezier? Voor de vaardigheden en kwaliteiten die juist jij hebt en velen niet?

Waaraan en aan wie besteed je je tijd? Maak je bewuste keuzes met je tijd en met wie je omgaat?
Bij de buren, in de supermarkt, op het werk en bij familiebezoek? Is het geven van je energie gebaseerd op een doelgroep waar je elkaar dieper aan kunt raken, waar je bewustzijn kunt zaaien, waar je alles wie je bent uit de verf komt en waar wat jij kunt zeggen en doen wordt geapprecieerd ipv dat het niet begrepen of alleen maar nonchalant geconsumeerd wordt. Pas jij je steeds aan? Hoe doorbreek je die verwachtingspatronen?

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur 62 minutenDarshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of gechannelde transmissie zijn onder de woorden een sterke helende energieoverdracht en een Liefdeseenheidsveld voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Je kunt daarmee ook anderen bekrachtigen en inspireren. Als we het mogen plaatsen draag je bij aan de bewustzijnsgroei van de nieuwe samenleving! Help je ons mee de lichtfamilie uit te breiden? Mail dan je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het hele Elohim team!

2 Verschillende titels
We plaatsen de uit de workshops en online groepshealingen komende opnames voor de verkoop als de Bovenwereld dat aan ons vraagt.  Wat de online groepshealingen betreft; daarvoor maken we soms een meer toepasselijke titel dan de oorspronkelijke groepshealing-titel waarvan bij het plaatsen van de site pagina de inhoud nog niet zo precies bekend was. Bij het bestellen van een audio kan het zijn dat je hem ooit al eens live of online hebt meegemaakt. Dat neemt niet weg dat je er niet veel aan zult hebben als je hem thuis bij herhaling kunt luisteren. Geld crediteren is in zo'n geval niet mogelijk.

De opnames kun je elk maximaal 4 keer luisteren
Hiervoor is een internetverbinding nodig. Ze komen uit de 13 dimensionale helende Elohim workshops en online groepshealingen en enkele opnames zijn buiten opgenomen.
Let op: als je luistert via je mobiel en je wordt gebeld, onderbreek dan niet de opname die je luistert maar zet hem op pauze zodat je geen luister hoeveelheid kwijt raakt.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.
Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Satsang "Wat is je Kosmisch Zelf en Meesterschap in de dagelijkse omgang"
prijs   € 17,50