Weegbree: "Jeugd en hartzaken"


buik2.jpgTijdens deze audio opname van een helende live channeling van Joke ElZiam Nootebos zul je het loskomen van diep weggestopt oud hartzeer ervaren. Het niet duidelijk kunnen voelen van je innerlijk kind en subtiel buikgevoel heeft vaak zijn wortels in je jeugd. Als gevoelig, aanvoelende en openstaande ziel bij je ouders ervaarde je van alles waardoor het later niet meer veilig was zoveel te voelen tot diep in je buik. Liefdeloosheid in de relatie van je ouders kun je jezelf hebben "aangetrokken". Vaak heb je dergelijke onveilige en pijnlijke sferen opgeslagen in je 1ste en 2de chakra, je hart, bloedvaten, doorbloeding, zenuwstelsel en longgebied. Perfectie en slordigheid kunnen erdoor in je karakter zijn geslopen. De hoge liefdesenergie is, tijdens deze healing van Weegbree, die diep zuiverend werkzaam in je lichaam en chakra systeem. Krachtig voelbare zuiveringen vinden plaats op geestelijk en fysiek niveau op genoemde gebieden.

Channeling gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur 22 minuten.Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Weegbree bestaat als 13 dimensionaal geactiveerde Elohim kruidentinctuur om in te nemen zowel als helend geluidsbestand. Beiden ondersteunen elkaar.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Weegbree: "Jeugd en hartzaken"
prijs   € 11,00