Weegbree; "Jeugd en hartzaken"


buik2.jpgTijdens deze audio opname van een helende live channeling van Joke ElZiam Nootebos zul je het loskomen van diep weggestopt oud hartzeer ervaren. Het niet duidelijk kunnen voelen van je innerlijk kind en subtiel buikgevoel heeft vaak zijn wortels in je jeugd. Als gevoelig, aanvoelende en openstaande ziel bij je ouders ervaarde je van alles waardoor het later niet meer veilig was zoveel te voelen tot diep in je buik. Liefdeloosheid in de relatie van je ouders kun je jezelf hebben "aangetrokken". Vaak heb je dergelijke onveilige en pijnlijke sferen opgeslagen in je 1ste en 2de chakra, je hart, bloedvaten, doorbloeding, zenuwstelsel en longgebied. Perfectie en slordigheid kunnen erdoor in je karakter zijn geslopen. De hoge liefdesenergie is, tijdens deze healing van Weegbree, die diep zuiverend werkzaam in je lichaam en chakra systeem. Krachtig voelbare zuiveringen vinden plaats op geestelijk en fysiek niveau op genoemde gebieden.

Channeling, healing, transmissie gehouden door Joke ElZiam Nootebos

duur 22 minuten.

Bij elke satsang of channeling is, onder de woorden, een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur.

Disclaimer
Voor het luisteren van de opnames is een stabiele emotionele, mentale en geestelijke gesteldheid nodig. Lees voor meer informatie de disclaimer.

Wil jij je feedback delen?
Dit kan anderen bekrachtigen in de eigen ervaring als we het mogen plaatsen. Wil je je ervaring mailen met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org dan alvast geweldig bedankt namens het Elohim team

Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop, event of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Wil je live een channeling van Joke mee maken? Doe dan mee aan de online groepshealingen of volg een workshop.

Weegbree bestaat als 13 dimensionaal geactiveerde Elohim kruidentinctuur om in te nemen zowel als helend geluidsbestand. Beiden ondersteunen elkaar.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Weegbree; "Jeugd en hartzaken"
prijs   € 11,00