Channeling, healing: "Inwijding in de 2de chakra, liefde voor jezelf en wie bent"


Healing 2.jpgKrachtige live opname, channeling en E- healing op je tweede chakra. Er is niets buiten de Al eenheid die je altijd al geweest bent, je sterrenvrienden zijn duidelijk voelbaar en helend aanwezig in liefde en licht.  Sluiers die al je dimensies verhullen zullen tijdens dit leven verdwijnen d.m.v. de tranmissie.

Helende energie op geslachtsorganen, oude patronen uit het collectief worden geherprogrammeerd. Opstaan in creativiteit, sensitiviteit en sensualiteit. In liefde alles delen. Mannelijke en vrouwelijke geslachtsorganen worden in bewustzijn gebracht en omgezet naar de nieuwe tijd. Angstpatronen op seksualiteit en relatie worden doorbroken, van slachtoffer naar de power van De Bron. Ontdek je eigen potentieel...

Channeling, healing, transmissie gehouden door Joke ElZiam Nootebos
duur 33 minuten.

 


Lees meer bij Feedback en ervaringen luisteraars

Bij elke satsang of channeling is, onder de woorden, een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur.

Disclaimer
Voor het luisteren van de opnames is een stabiele emotionele, mentale en geestelijke gesteldheid nodig. Lees voor meer informatie de disclaimer.

Wil jij je feedback delen?
Dit kan anderen bekrachtigen in de eigen ervaring als we het mogen plaatsen. Wil je je ervaring mailen met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org dan alvast geweldig bedankt namens het Elohim team

Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop, event of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Wil je live een channeling van Joke mee maken? Doe dan mee aan de online groepshealingen of volg een workshop.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Channeling, healing: "Inwijding in de 2de chakra, liefde voor jezelf en wie bent"
prijs   € 15,00