Channeling, healing "Verlichting in basischakra + lichamelijk + chakra, mega healing!"


lichaam, licht.pngUltiem krachtige healing op basischakra, gezondheid en het aarden van al je zielelicht-lichamen in je lichaam.
Terug in de tijd, helen herstellen van veiligheid voor jou als ongeboren kind, healing op je galactische DNA, stress en angstbarrières.

Ultieme heling op de onveiligheid van de subtiliteit en gevoeligheid van je ziel. Vanaf je vroegste jeugd tot in latere relaties. Heling met verlichtings energie op rugstand en pijn, schouder, nek, voor en achterkant hart chakra zowel als voorhoofd-achterhoofd chakra met overlevingspatronen. Grote uitlijning.
 
Onthechten en schoning op familie genen, info en oude patronen, ook diepgaand op ziekte gebied.
Activatie creatiekracht, leven vanuit je Goddelijke Liefde, essentie, eigenheid en dapperheid.

Channeling, healing, transmissie gegeven door Joke ElZiam Nootebos
Duur 37 minuten

 


 

Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

 

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Channeling, healing "Verlichting in basischakra + lichamelijk + chakra, mega healing!"
prijs   € 17,50