Channeling, healing "Mega schoning & healing op Hartchakra, seksualiteit, klieren, nieren en ziekte"


geel hart

Je hartchakra wordt gezuiverd en geheeld tot op het bot, ook je klieren, nieren, seksuele organen, relaties en hun patronen worden diepgaand gezuiverd en teruggebracht naar je oorspronkelijk Divine Zelf-staat.

Zo worden ook de geestelijke oorzaken achter je ziekte (aanleg), geen volledige en bevredigende relaties, beschadigde seksualiteit en liefde, verwijderd! Hierdoor kan een diep gevoel ontstaan om werkelijk op aarde te willen zijn, op te staan voor Wie je Bent, ultieme relaties te hebben en je plek in te nemen!

Live channeling, healing, transmissie gehouden door Joke ElZiam Nootebos
D
uur 39 minutenDarshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of gechannelde transmissie zijn onder de woorden een sterke helende energieoverdracht en een Liefdeseenheidsveld voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij de gechannelde transmissies van de audio opname vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De Eenheids-energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig en verruimd in sterke mate je hart en bewustzijn. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Je kunt daarmee ook anderen bekrachtigen en inspireren en daarmee je steentje bijdragen een een nieuwe maatschappij van liefde en bewustzijn. Als we het mogen plaatsen draag je bij aan de bewustzijnsgroei van de nieuwe samenleving! Help je ons mee de lichtfamilie uit te breiden? Mail dan je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org of plaats het op google. Alvast bedankt namens het hele Elohim team!

2 Verschillende titels
We plaatsen de uit de workshops en online groepshealingen komende opnames voor de verkoop als de Bovenwereld dat aan ons vraagt.  Wat de online groepshealingen betreft; daarvoor maken we soms een meer toepasselijke titel dan de oorspronkelijke groepshealing-titel waarvan bij het plaatsen van de site pagina de inhoud nog niet zo precies bekend was. Bij het bestellen van een audio kan het zijn dat je hem ooit al eens live of online hebt meegemaakt al is de kans klein. Dat neemt niet weg dat je er niet veel aan zult hebben als je hem thuis bij herhaling kunt luisteren. Geld crediteren is in zo'n geval niet mogelijk.

Wat kun je verwachten van de live opgenomen audio's van een workshop groep of online groepshealing
De helende 13 dimensionale live opgenomen audio opnames zijn niet in een studio opgenomen. Daardoor zijn er soms achtergrondgeluiden of reacties van deelnemers te horen. Juist door de groepsafstemming van de docent en van de gevorderde groep studenten op de binnenkomende healingshulp van de Bovenwereld, zijn de helende Krachten die de Goddelijke of Oorspronkelijke relatie met jezelf en elkaar op elk gebied herstellen, enorm. Op die manier zijn de helende Krachten die je fysiek en geestelijk ontvangt veel groter dan zonder groep! Soms is er een buitenopname bij met wat wind of regen geluiden op de achtergrond. Laat je daardoor niet afleiden en houdt er rekening mee. In het E-cursus aanbod met audio's zijn vraag- en antwoordrondjes soms ook meegenomen als ze inzicht kunnen geven op eigen vragen of reacties na een gechannelde transmissie. Meestal is dit niet het geval bij een audio van een online groepshealing.

De opnames kun je elk maximaal 4 keer luisteren
Hiervoor is een internetverbinding nodig. Ze komen uit de 13 dimensionale helende Elohim workshops en online groepshealingen en enkele opnames zijn buiten opgenomen.
Let op: als je luistert via je mobiel en je wordt gebeld, onderbreek dan niet de opname die je luistert maar zet hem op pauze zodat je geen luister hoeveelheid kwijt raakt.

Hoe verder
Wil je meer healing en bewustzijnsgroei van Joke en de Bovenwereld op al je lagen ontvangen; denk dan aan de Healer-Coach opleiding met Joke ElZiam Nootebos.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

 

Feed back

Tijdens het luisteren voelde ik mijn hartchakra meer open gaan en mijn hoofd kwam meer in verbinding met mijn lijf, dit proces is nog steeds gaande.

Dezelfde avond dat ik de eerste keer had gekeken kwam mijn vriend langs, we hadden een fijne avond met intiemere gesprekken dan voorheen. Closer werden we en ik kreeg het volgende beeld door toen ik half slapend naast hem in bed lag: "Ik zie pinguïns op het ijs staan en een orka breekt door het ijs heen, er is bloed in het water. Mijn intuïtie zei me dat het ijs tussen mijn vriend en mij is gebroken, wat ook zo voelde, daar was blijkbaar de kracht van een Orka voor nodig!!

Ik heb gister voor het eerst gekeken, vandaag heb ik de muur van mijn woonkamer licht rose geschilderd, wat heel goed voelt, er is meer zachtheid in mij en wil dat ook om mij heen. Ik zak steeds meer in mijn lijf en buikgevoel en voel mij meer VOLwassen.

Ik ben voller en gevulder, dit is een gevoel waar ik al langere tijd naar toe heb gewerkt en na het beluisteren vielen velen stukjes zowel geestelijk als lichamelijk op zijn plek. Ik heb veel meer rust en sta open in het moment met vertrouwen.

A

 


 

Afgelopen week had ik opeens een enorme dip
Mentaal maar ook fysiek. Zat opeens in het ziekenhuis met ongelofelijke pijn in m'n buik (waarschijnlijk mijn nieren). En 2 dagen later kon ik mijn hoofd en nek bijna niet bewegen door de pijn in m'n nek, en denk door opzette klieren.

Opeens kreeg ik vrijdag na het lezen van jullie nieuwsbrief een ingeving dat ik weer een ehealing moest doen. Degene die ik nu van mijn lijstje te doen had, is bovengenoemde. En ik vond het al bijzonder toen ik de titel las en naar mezelf keek waar ik de afgelopen dagen door m'n lichaam op gewezen werd. Ik vond de sessie heel krachtig, kreeg allerlei beelden en gedachten in mij. Een heel verdrietig en depri gevoel, en een beeld van een klein meisje, die zich heel alleen en depri voelt, de zinnen die al de hele week door m'n hoofd galmen (uit een bekend liedje) vallen op zijn plek (say something, I'm giving up on you, I'm sorry I couldn't get to you). En het voelt alsof ik afscheid neem, afscheid van iets in mezelf (mijn innerlijk kind?). Ik vind het moeilijk om los te laten, net of ik dan iets in de steek laat, en net of die donkerte en eenzaamheid bij mij hoort. En toch weet ik dat ik het los moet laten. Voel mij erg rot.

Daarna krijg ik een beeld van een 'vriend' van mij (mijn zielemaatje) waar het contact heel wisselend mee verloopt en nu weer complete radiostilte is. Ik krijg een sterk gevoel dat ik hem mis en snap niet goed dat we niet bij elkaar kunnen zijn. Een paar momenten later, gaat er een ander gevoel door mij heen, dat ik hem loslaat en dus een stuk in mezelf toelaat (?). En net of ik geen gevoel meer bij hem voel, niet eens leegte, maar eigenlijk gewoon niets voel.

Daarna krijg ik beelden van de nieuwsbrief en jouw oproep. En komen woorden van Tineke naar boven uit een healing van ruim een half jaar geleden. Dat ik iets belangrijks/groots ga doen in organisaties dat te maken heeft met meesterschap/ leiderschap.

Na de elearning/healing voel ik mij erg moe, ook wel verdrietig bij vlagen. Ik slaap diep en onrustig tegelijk, net of er heel veel aan het gebeuren was en ik ergens anders ben geweest. Raar gevoel.

Nu voel ik mij beter, vreemd gevoel van rust, en vind het heel prettig om even helemaal alleen te zijn.
B.G.

 


 

Bestel deze audio opname

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Channeling, healing "Mega schoning & healing op Hartchakra, seksualiteit, klieren, nieren en ziekte"
prijs   € 15,00