Channeling, healing "Mega schoning & healing op Hartchakra, seksualiteit, klieren, nieren en ziekte"


geel hartJe hartchakra wordt gezuiverd en geheeld tot op het bot, ook je klieren, nieren, seksuele organen, relaties en hun patronen worden diepgaand gezuiverd en teruggebracht naar je oorspronkelijk Divine Zelf-staat.

Zo worden ook de geestelijke oorzaken achter je ziekte (aanleg), geen volledige en bevredigende relaties, beschadigde seksualiteit en liefde, verwijderd! Hierdoor kan een diep gevoel ontstaan om werkelijk op aarde te willen zijn, op te staan voor Wie je Bent, ultieme relaties te hebben en je plek in te nemen!

Live channeling, E- healing, transmissie gehouden door Joke ElZiam Nootebos
duur 39 minuten.

Bij elke satsang of channeling is, onder de woorden, een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur.

Disclaimer
Voor het luisteren van de opnames is een stabiele emotionele, mentale en geestelijke gesteldheid nodig. Lees voor meer informatie de disclaimer.

Wil jij je feedback delen?
Dit kan anderen bekrachtigen in de eigen ervaring als we het mogen plaatsen. Wil je je ervaring mailen met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org dan alvast geweldig bedankt namens het Elohim team

Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop, event of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Wil je live een channeling van Joke mee maken? Doe dan mee aan de online groepshealingen of volg een workshop.


Feed back

Tijdens het luisteren voelde ik mijn hartchakra meer open gaan en mijn hoofd kwam meer in verbinding met mijn lijf, dit proces is nog steeds gaande.

Dezelfde avond dat ik de eerste keer had gekeken kwam mijn vriend langs, we hadden een fijne avond met intiemere gesprekken dan voorheen. Closer werden we en ik kreeg het volgende beeld door toen ik half slapend naast hem in bed lag: "Ik zie pinguïns op het ijs staan en een orka breekt door het ijs heen, er is bloed in het water. Mijn intuïtie zei me dat het ijs tussen mijn vriend en mij is gebroken, wat ook zo voelde, daar was blijkbaar de kracht van een Orka voor nodig!!

Ik heb gister voor het eerst gekeken, vandaag heb ik de muur van mijn woonkamer licht rose geschilderd, wat heel goed voelt, er is meer zachtheid in mij en wil dat ook om mij heen. Ik zak steeds meer in mijn lijf en buikgevoel en voel mij meer VOLwassen.

Ik ben voller en gevulder, dit is een gevoel waar ik al langere tijd naar toe heb gewerkt en na het beluisteren vielen velen stukjes zowel geestelijk als lichamelijk op zijn plek. Ik heb veel meer rust en sta open in het moment met vertrouwen.

A

 Afgelopen week had ik opeens een enorme dip
Mentaal maar ook fysiek. Zat opeens in het ziekenhuis met ongelofelijke pijn in m'n buik (waarschijnlijk mijn nieren). En 2 dagen later kon ik mijn hoofd en nek bijna niet bewegen door de pijn in m'n nek, en denk door opzette klieren.

Opeens kreeg ik vrijdag na het lezen van jullie nieuwsbrief een ingeving dat ik weer een ehealing moest doen. Degene die ik nu van mijn lijstje te doen had, is bovengenoemde. En ik vond het al bijzonder toen ik de titel las en naar mezelf keek waar ik de afgelopen dagen door m'n lichaam op gewezen werd. Ik vond de sessie heel krachtig, kreeg allerlei beelden en gedachten in mij. Een heel verdrietig en depri gevoel, en een beeld van een klein meisje, die zich heel alleen en depri voelt, de zinnen die al de hele week door m'n hoofd galmen (uit een bekend liedje) vallen op zijn plek (say something, I'm giving up on you, I'm sorry I couldn't get to you). En het voelt alsof ik afscheid neem, afscheid van iets in mezelf (mijn innerlijk kind?). Ik vind het moeilijk om los te laten, net of ik dan iets in de steek laat, en net of die donkerte en eenzaamheid bij mij hoort. En toch weet ik dat ik het los moet laten. Voel mij erg rot.

Daarna krijg ik een beeld van een 'vriend' van mij (mijn zielemaatje) waar het contact heel wisselend mee verloopt en nu weer complete radiostilte is. Ik krijg een sterk gevoel dat ik hem mis en snap niet goed dat we niet bij elkaar kunnen zijn. Een paar momenten later, gaat er een ander gevoel door mij heen, dat ik hem loslaat en dus een stuk in mezelf toelaat (?). En net of ik geen gevoel meer bij hem voel, niet eens leegte, maar eigenlijk gewoon niets voel.

Daarna krijg ik beelden van de nieuwsbrief en jouw oproep. En komen woorden van Tineke naar boven uit een healing van ruim een half jaar geleden. Dat ik iets belangrijks/groots ga doen in organisaties dat te maken heeft met meesterschap/ leiderschap.

Na de elearning/healing voel ik mij erg moe, ook wel verdrietig bij vlagen. Ik slaap diep en onrustig tegelijk, net of er heel veel aan het gebeuren was en ik ergens anders ben geweest. Raar gevoel.

Nu voel ik mij beter, vreemd gevoel van rust, en vind het heel prettig om even helemaal alleen te zijn.
B.G.

 


 

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Channeling, healing "Mega schoning & healing op Hartchakra, seksualiteit, klieren, nieren en ziekte"
prijs   € 15,00