Channeling, healing "Ontwaken in Wie je werkelijk Bent"


wereld bewustzijn.jpgHoe ga jij om met kritiek en oordeel? Roept dit een vernauwende, denk en emotionele reactie bij je op? Word je boos, sluit je of blijf je in de open ruimte van het hart van je Divine essentie? Kun je bij jezelf blijven en er op een afstandje naar kijken?Voel jij je heen en weer geslingerd tussen je grote en kleine zelf, niet wetend naar wie nu te luisteren en hoe te reageren of besluiten?

Als jij hier ook mee worstelt en hieruit wilt opstaan, dan is deze diepgaande channeling , healing een hele mooie reis om je te begeleiden in dit genezingsproces!

Tijdens de helende transmissie begeleiden Metatron en de engelen je naar de rust, liefde, licht en ruimte in het centrum van je hart, en waardoor je transpersoonlijk zult worden. Het hele engelenrijk en Moeder Aarde met al haar wezens zijn voelbaar aanwezig om je bij te staan zodat non-dualisme en oordeelloosheid jouw nieuwe werkelijkheid zullen worden.

Verderop in deze reis  bereik je Universele Liefde, en zal Sekinah als Holy Beïng er voor jou  zijn. De energie opent je zonnevlecht, middenrif, hart, tot in je zenuwstelsel. De helende transmissie brengt je de verbinding van al je 12 lagen en dimensies, de bezieling en lichtlichamen die je werkelijk Bent.
Je lichaam ervaart dat er nooit afgescheidenheid is geweest! Je denken en voelen worden als van jouw  Oorspronkelijke Zelf / Eenheid.

Je ervaart ook dat jij deze reis op planeet Aarde niet alleen maakt
Er zijn vele anderen die met je meegaan op deze ene Weg. Ieder met een eigen taak, maar allemaal met dezelfde missie:  Universele liefde en Eénheid, broeder- en zusterschap, Goddelijk bewustzijn.

Deze Universele Liefde, Vrijheid en Eénheid worden tijdens de transmissie diep in jou geankerd. Tot  in de wereld van materie en je cellen! Je voelt dat de Aarde stopt met haar oude bestaan, net als jij! Een evolutie voltooit zich via jou!

Er is een nieuwe Aarde aangebroken om te ontwaken  in de Gouden Eeuw, waarin de nieuwe mensheid samenleeft  met al zijn/haar Ontwakende broeders en zusters, om verder kunnen gaan…in Eénheid.  Dát is thuis komen in jezelf…want jij bent Liefde, veiligheid en vertrouwen… Laat het diep in je cellen doordringen!

Channeling, healing, transmissie gehouden door: Joke ElZiam Nootebos
Duur: 35 minuten

 


 

Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Channeling, healing "Ontwaken in Wie je werkelijk Bent"
prijs   € 15,00