Je bent veel groter dan je je voelt als klein mens" Integreer je Al-Eenheid!


wereld bewustzijn.jpgDit is een kort fragment uit de online channeling:"Je bent veel groter dan je je voelt als klein mens"

Tijdens deze audio opname van een helende live channeling van Joke ElZiam Nootebos ervaar je Eenheid met Moeder Aarde, haar planten en het Oneindige, de Melkweg, sterren, engelen en Lichtmeesters  en leer je dit bewustzijn te belichamen! Deze channeling tilt je op voorbij je kleine zelf en brengt je de geweldige  eenheid met je Divine Goddelijkheid. Je wordt  Al-Een en nooit meer alleen. Alle sterrenvolkeren, lichtmeesters, natuurdeva’s en boomgeesten voel je samen met jouw Divine Zelf  werken aan het welzijn van elkaar en de Aarde. Tevens healing van je kundalini kanaal,  karmisch en emotioneel lichaam.

 
 De hele channeling  horen, klik dan hier
 

Gegeven door: Joke ElZiam Nootebos

Duur: 7 minutenDarshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Je bent veel groter dan je je voelt als klein mens" Integreer je Al-Eenheid!
prijs   gratis