Kort fragment uit: "Je 8ste chakra, Pillar of Light, Shekinah"


dimensie.jpg [1]Dit is een kort fragment uit de online channeling "Je 8ste chakra, Pillar of Light, Shekinah"

In deze audio opname van een helende live channeling van Joke ElZiam Nootebos opent de energie voelbaar je 8ste chakra boven je kruin waardoor je contact hebt met de engelen en Bovenwereld. Ook wordt je grote en multidimensionale Zelf voelbaar geactiveerd, je Pillar of Light waardoor je je nooit meer helemaal alleen als klein zelf mens zult voelen maar in je kracht en hart staat. De enorme healing met Sekinah bevrijdt je hart van lang vergeten pijn en elk slachtoffer gevoel zodat het zich werkelijk kan openen voor de wereld. Ze bevrijdt, tijdens de channeling ook je buik van alle onbewuste overtuigingen zoals dat er voor jou geen plek is in het hart van anderen, dat jij niet gezien, gerespecteerd of aangevoeld wordt en daardoor je kleine zelf blijft ervaren. Ook aartsengel Michael healt je. Samen met Sekinah bekrachtigt hij je voelbaar in je rug, de mannelijke kant, om naar voren te stappen, boven het maaiveld uit, gezien te worden en je plek in te nemen. Je hart en creatiekracht te delen en je kwaliteiten vanuit je grote Zelf en ware Natuur in te zetten!

De hele channeling  horen, klik dan hier
 

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

duur 8 minuten (gratis)Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Kort fragment uit: "Je 8ste chakra, Pillar of Light, Shekinah"
prijs   gratis