Kort fragment uit: "Al-eenheid activatie met alle Rijken"


Dieren, insecten5588-Dolfijnen matrix mooi.jpgDit is een kort fragment uit de online channeling, " Eenheid activatie met alle Rijken"

Na het activeren en binnenhalen van de Grote Vuur-Geest als Goddelijke Power en Creatie-Kracht tijdens deze channeling / transmissie, wordt ook het Water Element geactiveerd en binnen gehaald. Alles manifesteren wat je wilt roept Atlantische collectieve angst voor macht en misbruik op en zet ons weer terug in het kleine zelf. Deze angst en terugval worden ontmanteld door het Element Water in ons, zowel als in het collectief bewustzijn, te activeren als drager van de meest pure Goddelijke Liefde en Divine Essentie. Want dat is de hoogste opdracht van Water.

 

 

De hele channeling  horen, klik dan hier
 

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

duur 6 minuten (gratis)Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Kort fragment uit: "Al-eenheid activatie met alle Rijken"
prijs   gratis