Pillar of Light, Goddelijke mannelijkheid, vrouwelijkheid


goudencirkel.jpgDit is een kort fragment uit de "online channeling," Pillar of Light, Goddelijke mannelijk  vrouwelijkheid"

In deze audio opname van een helende live channeling van Joke ElZiam Nootebos, activeer je creatiekracht voor jezelf en de nieuwe maatschappij! Creëer de Droom waarvoor je geboren bent.

Activeer je 12 dimensionale lichtlichaam. Dan is alles wat je bent en doet er voor het nieuwe Licht van deze 7e Gouden Tijd/aarde-periode. Help je Droom voor deze incarnatie uit te doen komen. Zuiveringen zijn daarvoor nodig. Versla je collectieve en ego-angst en pijn-draken!

 

De totale e-learing, healing en channeling  aankopen en beluisteren, klik dan hier
Klik onderaan de tekst voor het gratis fragment 

Gegeven door: Joke ElZiam Nootebos

Duur: 9 minuten

 Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Reacties:

De 'ontaarde' mannelijke en vrouwelijke kracht roeren zich de laatste maanden stevig in mij, dus het thema paste prachtig.
Haast fysiek leken lagen te worden afgepeld, wat bevrijdend voelde, maar waardoor mijn lichaam kleiner, lichter en gevoeliger leek dan ervoor. Een situatie die ik niet direct als heel prettig ervoer, want kwetsbaar.

Nu, een dag later lijkt nog steeds de fysieke begrenzing van mijn lijf in beroering, voelt het minder stevig/materie dan eerder.
De verleiding is groot om het maar snel weer 'dicht te metselen', terug naar de vertrouwde staat.
Anderzijds voel ik ook de uitnodiging om te verkennen hoe het is om die vertrouwde grens te verleggen. Het licht binnen meer met het licht buiten te verbinden, door niet star vast te houden aan dat fysieke lijf.

Het voelt eigenlijk als kleiner worden en groter worden tegelijk. Iets van de fysieke 'ballast' weg, maar tegelijkertijd energetisch meer ruimte innemen. Lichte ruimte. Van een lichtheid die ik maar moeilijk met mezelf kan combineren, maar die in de andere sferen waarmee ik ook verbonden ben zo vanzelfsprekend lijkt.

Het was niet een heel weloverwogen keus om de meditatie te bestellen, ingegeven door diezelfde dualiteit als die ik hierboven beschrijf. Maar het is maar fijn dat in zulke gevallen niet altijd het verstand het laatste woord heeft, dat iets als de ziel zich er bij tijden stevig tegenaan bemoeit.
Want ik zit hier nu geloof ik gewoon te beleven dat ik 'een golfje ben op de oceaan'. Dat de weerstand er niet toe doet, dat ik uiteindelijk het licht ben dat ik in mij draag. En dat dat licht in stevigheid wellicht niet onder doet voor het vertrouwde vlees en bloed. 

Antwoord van Joke 
Wat prachtig hoe je woorden kunt geven aan je innerlijke processen en de weerstanden van het fysieke lichaam versus de oceaan, als gevolg van het meditatie thema in jou!
En hoe je beiden (nog) kunt zijn en steunen; het golfje en de oceaan. Wie volg je en steun je in het dagelijks leven? Met wie voel je je het meest geïndentificeerd? Weet je, zolang we in een fysiek lichaam rondlopen, zijn we gebonden aan materie en de wereld van dualiteit en kan er altijd een ervaring van weerstand zijn, in je lichaam, tegen iemand anders ... zolang we onze zintuigelijke ervaringen hebben blijven we altijd het golfje voelen. Het is alleen onze identificatie met de oceaan, de Goddelijke eenheid in ons, die maakt dat we niets meer hoeven met de mooie of vervelende ervaringen van ons als golfje, m.a.w. de ervaringen en meningen van ons als lichaam, mind, emotie, gevoel. dan is er slechts een ervaring, zoals het buiten regent. We " (be)grijpen" dat niet meer als "mijn" gevoel, "mijn" angst voor beïinvloeding of weerstand. Als we ons brandpunt/identificatie 1x verschoven hebben dan blijven we; rust, Thuis, liefde, schoonheid, dankbaarheid, ondanks ons golfjeservaring! Ieder mens gaat ooit voorbij de laatste weerstand, de angst, het verzet en valt dan in de oceaan van oneindige Liefde, Falling in LOVE, Overgave, ooit zal jou dat ook gebeuren! 

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Pillar of Light, Goddelijke mannelijkheid, vrouwelijkheid
prijs   gratis