Channeling, healing "Één worden van de mannelijkheid en vrouwelijkheid in jezelf"


dimensie.jpg [1]Een warme live opname, channeling en E-healing die de vereniging brengt die je innerlijke mannelijke met steun en respect, achter je vrouwelijkheid zet. En andersom.

Achter je gevoel(igheid), intutitie, sociale kant, achter jouw vrouwelijkheid die het belangrijk vindt alles mooi te willen maken en houden, ervaar je tijdens deze transmissie en E- healing je mannelijkheid met steun en respect. Je mannelijkheid zal niet langer er alleen zijn voor de buitenwereld als denken, daden, plichten en doen, maar ook je vrouwelijkheid als een andere kwaliteit dan de mannelijkheid, zien en eren!

Je innerlijke vrouw gaat in deze transmissie voor haar innerlijk man staan en heelt hem!

Ze eert hem voelbaar, gelooft in hem, ziet hem en steunt hem in zijn denken, daden en kracht. Daar waar hij onzeker wordt of aarzelt moedigt ze hem aan vanuit vertrouwen. Hij hoeft niet alleen kwetsbaar en gevoelig te zijn, maar mag ook stappen zetten. Ze houdt hem niet alleen voor zichzelf maar haar hart is er ook voor zijn mannelijke stoerheid, voor zijn ideeën, zijn onaflaatbare focus op zijn to do- en levensdoelen. Ze heeft liefde voor zijn praktische, zakelijke, sturende en grens-aangevende kant!

Het innerlijke vrouwelijk liefdeshart zal het niet langer nodig hebben de gevoelige liefdesaandacht op de eerste plaats aan anderen te geven.

Het innerlijk gevoelsleven zal door de innerlijke volwassenen worden gezien en gesteund net als de doelgericht daadkracht zodat terugtrekken, verschuilen, afgescheiden gedrag of wrokkig oordelende gedachten er niet meer zonder de innerlijke volwassenen vandoor gaan.

Uiterlijke liefdesrelaties

Zoals we in onze vroege kindertijd waarschijnlijk niet genoeg aangevoeld en gezien zijn geweest op alle lagen, zo herhaalt zich dat in onze liefdesrelaties. Net zolang totdat we dit niet buiten ons zoeken maar binnen in onszelf. Pas als wij het zien en voelen kan de ander onze schoonheid ook erkennen!

Geniet van deze waardevol, helende transmissie. Liefs Joke

 Tips

Workshop De weg van je zelfgerealiseerde innerlijk kind


Ervaringen luisteraars 

Ik heb net al mijn oude liefdes, grote liefdes en foute liefdes 'eruit gegooid', dus ook een mooie timing. Helpfull! Eentje om een periode regelmatig te doen.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Channeling, healing "Één worden van de mannelijkheid en vrouwelijkheid in jezelf"
prijs   € 11,00