8e Chakra: "Helderzien, helderhoren, Egyptische verbindingen activeren"


cheops piramide.jpgEen krachtige helende live transmissie van Joke ElZiam Nootebos die je 8 dimensionale chakra opent voor engelen, lichtmeesters en je Egyptische Inwijdingen. Je hogere chakras en Gaven worden geopend, gezuiverd en gericht naar de Bron en nieuwe tijd.

Berichten van de engelen

Bij het, tijdens de channeling, activeren van je 8 dimensionale zielelichaam wordt ook het 8ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Je hogere Gaven en chakras worden aangesloten op je hart. Na afloop zul je makkelijker berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's ontvangen en communiceer je ook gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia. In de volgende maanden zul je merken dat je, de duidelijker binnenkomende hogere informatie, op praktische wijze gebruikt als  helderzien, helderhoren, inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.

Egyptische levens en inwijdingen worden actief

Bij het indalen van dit 8D ziele-lichtlichaam vallen hogere Kennis en Bewustzijn samen met je hogere Liefde als mannelijke-vrouwelijke eenheid. Hetgeen heel harmonieus voelt. Zo gauw deze 8 dimensionale staat permanent wordt voel je jezelf in eenheid met de gallactische en engelenrijken en ben je niet meer alleen van de Aarde. Je voelt je dan totaler en met meer licht, omdat je nooit meer alleen je vernauwde persoonlijkheid zult zijn.

Orion, Arcturius, Sirius, Pleiaden

Je sterrenlijnen en verbindingen worden aangesloten op je hart en geactiveerd
Je Egyptische inwijdingen worden hedendaags en wakker gemaakt waardoor (je oude) Gavens en gezondheid geactiveerd worden en je meridianen en sterrenlijnen voelbaar zuiveren.

Hormoonhuishouding, voedingspatronen en fysieke chemie zuiveren

Mannelijke en vrouwelijke eenheid bereikt door de channeling ook je etherische auralaag en kan je hormoonhuishouding, voedingspatronen en fysieke chemie zuiveren waardoor het hogere Licht dieper in je kan aarden.

Channeling gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur 62 minuten

Gerelateerde producten:Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of gechannelde transmissie zijn onder de woorden een sterke helende energieoverdracht en een Liefdeseenheidsveld voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Je kunt daarmee ook anderen bekrachtigen en inspireren. Als we het mogen plaatsen draag je bij aan de bewustzijnsgroei van de nieuwe samenleving! Help je ons mee de lichtfamilie uit te breiden? Mail dan je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het hele Elohim team!

2 Verschillende titels
We plaatsen de uit de workshops en online groepshealingen komende opnames voor de verkoop als de Bovenwereld dat aan ons vraagt.  Wat de online groepshealingen betreft; daarvoor maken we soms een meer toepasselijke titel dan de oorspronkelijke groepshealing-titel waarvan bij het plaatsen van de site pagina de inhoud nog niet zo precies bekend was. Bij het bestellen van een audio kan het zijn dat je hem ooit al eens live of online hebt meegemaakt. Dat neemt niet weg dat je er niet veel aan zult hebben als je hem thuis bij herhaling kunt luisteren. Geld crediteren is in zo'n geval niet mogelijk.

De opnames kun je elk maximaal 4 keer luisteren
Hiervoor is een internetverbinding nodig. Ze komen uit de 13 dimensionale helende Elohim workshops en online groepshealingen en enkele opnames zijn buiten opgenomen.
Let op: als je luistert via je mobiel en je wordt gebeld, onderbreek dan niet de opname die je luistert maar zet hem op pauze zodat je geen luister hoeveelheid kwijt raakt.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   8e Chakra: "Helderzien, helderhoren, Egyptische verbindingen activeren"
prijs   € 17,50