8e chakra: "Helderzien, helderhoren, Egyptische verbindingen activeren"


cheops piramide.jpgEen krachtige helende live transmissie van Joke ElZiam Nootebos die je 8 dimensionale chakra opent voor engelen, lichtmeesters en je Egyptische Inwijdingen. Je hogere chakras en Gaven worden geopend, gezuiverd en gericht naar de Bron en nieuwe tijd.

Berichten van de engelen

Bij het, tijdens de channeling, activeren van je 8 dimensionale zielelichaam wordt ook het 8ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Je hogere Gaven en chakras worden aangesloten op je hart. Na afloop zul je makkelijker berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's ontvangen en communiceer je ook gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia.

In de volgende maanden zul je merken dat je, de duidelijker binnenkomende hogere informatie, op praktische wijze gebruikt als  helderzien, helderhoren, inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.

Egyptische levens en inwijdingen worden actief

Bij het indalen van dit 8D ziele-lichtlichaam vallen hogere Kennis en Bewustzijn samen met je hogere Liefde als mannelijke-vrouwelijke eenheid. Hetgeen heel harmonieus voelt. Zo gauw deze 8 dimensionale staat permanent wordt voel je jezelf in eenheid met de gallactische en engelenrijken en ben je niet meer alleen van de Aarde. Je voelt je dan totaler en met meer licht, omdat je nooit meer alleen je vernauwde persoonlijkheid zult zijn.

Orion, Arcturius, Sirius, Pleiaden

Je sterrenlijnen en verbindingen worden aangesloten op je hart en geactiveerd
Je Egyptische inwijdingen worden hedendaags en wakker gemaakt waardoor (je oude) Gavens en gezondheid geactiveerd worden en je meridianen en sterrenlijnen voelbaar zuiveren.

Hormoonhuishouding, voedingspatronen en fysieke chemie zuiveren

Mannelijke en vrouwelijke eenheid bereikt door de channeling ook je etherische auralaag en kan je hormoonhuishouding, voedingspatronen en fysieke chemie zuiveren waardoor het hogere Licht dieper in je kan aarden.

Channeling gehouden door: Joke ElZiam Nootebos

Duur: 62 minuten.

Gerelateerde producten:

Bij elke satsang of channeling is, onder de woorden, een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur.

Disclaimer
Voor het luisteren van de opnames is een stabiele emotionele, mentale en geestelijke gesteldheid nodig. Lees voor meer informatie de disclaimer.

Wil jij je feedback delen?
Dit kan anderen bekrachtigen in de eigen ervaring als we het mogen plaatsen. Wil je je ervaring mailen met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org dan alvast geweldig bedankt namens het Elohim team

Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop, event of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Wil je live een channeling van Joke mee maken? Doe dan mee aan de online groepshealingen of volg een workshop.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   8e chakra: "Helderzien, helderhoren, Egyptische verbindingen activeren"
prijs   € 17,50