Gouden Draak, 8ste chakra, Zonnelogos- Krachten en de activiatie van je Divine Beïng


Healing 2.jpgHelende Vuur Krachten en je Monadische ( Goddelijke Vonken ) vriendengroep komen binnen tijdens de channeling / transmissie in je 8ste chakra boven je kruin.
Ze transformeren je daadkracht, autonomie, autoriteit thema’s en zakelijkheid naar dat van de eenheid en heelheid van de nieuwe tijd.

Gehouden door: Joke ElZiam Nootebos
Duur: 29 minuten.

 

Gerelateerde producten:

 


 

Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Gouden Draak, 8ste chakra, Zonnelogos- Krachten en de activiatie van je Divine Beïng
prijs   € 11,00