Sekinah en jouw 13 dimensionale Christ-lichaam integreren


handen,hart,regenboog.jpgDit is een kort fragment uit de online channeling, "Sekinah en jouw 13 dimensionale Christ-lichaam integreren"

In deze audio opname van een helende live channeling van Joke ElZiam Nootebos, worden overgave en eenheidsbewustzijn werkzaam in jouw gezuiverde chakra's en lichtlichamen. Ga je voor de hele Weg van Liefde? Voor het ontvangen en delen van volmaakte Liefde op alle lagen?Je zult doorgroeien om alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke te Zijn.

Meer horen van deze channeling  klik dan hier

 

Gegeven door: Joke ElZiam Nootebos

Duur: 9 minutenDarshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Sekinah en jouw 13 dimensionale Christ-lichaam integreren
prijs   gratis