Gouden Moeder aarde "Download van Goddelijk DNA in cellen, loslaten trauma's"


sterrenkind.jpgJe Goddelijk DNA download in al je cellen, in je zielengroepketens, in je aanval- en terugtrek-oerpatronen, in alleen-gaan-verstoten zijn-trauma's, angst voor Overgave, in je wervels, gebit, ingewanden en longen, tijdens deze diegaande live opname, channeling en healing.
Je band met Gaia en de Binnen-Aarde herstelt. je leert en ervaart je sterren- en Aarde incarnaties. Je voelt hoe je bijdraagt aan de nieuwe Mensheid, Vreugde, waarheid en Co-creatie .
Deze channeling / transmissie in de Moeder Aarde bezoekerstuin van de Elohim Krachtplaats is zeer krachtig en kent een maandenlang-durend effect. Veel positieve veranderingen zullen volgen!

Channeling gehouden door Joke ElZiam Nootebos

Duur 35 minuten.

 

Bij elke satsang of channeling is, onder de woorden, een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur.

Disclaimer
Voor het luisteren van de opnames is een stabiele emotionele, mentale en geestelijke gesteldheid nodig. Lees voor meer informatie de disclaimer.

Wil jij je feedback delen?
Dit kan anderen bekrachtigen in de eigen ervaring als we het mogen plaatsen. Wil je je ervaring mailen met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org dan alvast geweldig bedankt namens het Elohim team

Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop, event of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Wil je live een channeling van Joke mee maken? Doe dan mee aan de online groepshealingen of volg een workshop.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Gouden Moeder aarde "Download van Goddelijk DNA in cellen, loslaten trauma's"
prijs   € 15,00