Healing-reading workshop: 'haralijn, vloeken, karmaknopen, Kosmische blauwdruk'


chakradraak.jpgDuizenden levens oude karmaknopen in het kundalini-kanaal en gewoontepatronen, vastzittend in chakra's en het lichaam (pijn, DNA info)  uit de doeken gedaan.

Kort gedeelte uit de weekendopleiding Healing-reading workshop: haralijn, vloeken, karmaknopen, Kosmische blauwdruk

Gehouden door: Joke ElZiam Nootebos
Duur: 9 minuten.Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Reactie luisteraar:

Direct vanaf begin ervaar ik de energie die uitgaat van deze audio video. (het gaat stromen in mijn handen, laden op) Tijdens het beluisteren van bekijken van karmaknopen, zie ik twee knopen een zwarte klein bij nek en een grote grijs ter hoogte van 2de chakra. Tijdens het gedeelte van Galactische levens ( hoorde ik bewust voor het eerst) zag ik boven mijn hoofd de buis omhoog lopen van uit ruggenwervels en zag ik er nog 3 welke redelijk van formaat zijn en wit/grijs van kleur.

Ik vond het stukje over onveiligheid die ligt achter het niet gezien of gehoord of je geliefd worden zeer verhelderend/helend.
Bedankt ! T

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Healing-reading workshop: 'haralijn, vloeken, karmaknopen, Kosmische blauwdruk'
prijs   gratis