Eudialiet edelsteen


licht.jpg

Een helende channeling door Joke Elziam Nootebos met de edelsteen eudialiet.

Je kunt deze beluisteren met of zonder eudialiet bij de hand.


Eudialiet brengt een ommekeer in je leven
Hij laat je opnieuw orienteren naar je mogelijkheden zowel op het spirituele als ook op het fysieke vlak. De eudialiet helpt je je eigen zwakheden te accepteren, het helpt je weerstanden te overwinnen en geeft je kracht, energie en zelfvertrouwen.  De edelsteen bevordert vergeven en accepteren (vooral van jezelf) en helpt je om te leren van je fouten in plaats van er je schuldig over te voelen. Het steunt bij grote veranderingen en stimuleert persoonlijke groei. De eudialiet bouwt krachtreserves opnieuw op als jij jezelf volledig hebt uitgeput.


Ook herenigt deze halfedelsteen zielsverwanten
Als je een ‘'tweelingziel of zielsverwant" hebt ontmoet, of iemand tot wie jij je sterk aangetrokken voelt en bij wie jij je afvraagt of een seksuele relatie het doel is of spiritueel werk, leg dan een Eudialiet onder je hoofdkussen en je krijgt het antwoord.
De eudialiet werkt positief bij, uitputting, jaloezie, boosheid, vertrouwen, schuldgevoelens en wrok.

Lees hier een ervaring van een luisteraar:

"Deze healing was intens voelbaar, ook het contact met mijn steen (fluoriet) was verfrissend.
En ik voelde dat oervertrouwen echt ontstaan door de hulp. Het voelde goed om te weten dat ik het niet allemaal moet kunnen bevatten voordat het zich kan manifesteren."
 
Channeling gehouden door Joke ElZiam Nootebos
Duur 6 minuten


Lees meer of bestel Eudialiet zolang de voorraad strektDarshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Eudialiet edelsteen
prijs   € 5,00