Verschillende natuurwezens en je Kosmische Zelf ervaren


Engel.jpgHoe voelen elfen, feeën, trollen, kabouters en de Lemurische engelen. Leer ze herkennen door deze audio-ervaring van een groepshealing en bijeenkomst en voel wat elk soort natuurwezen en engel jou en je omgeving brengt. Wat het verschil is als ze er niet zijn. Leer ook de Divine Beïng van de Elohim Krachtplaats kennen/voelen. Hoor hoe hij zich heeft ontwikkeld. Laat de energie van de "Pillar of Light, nieuwe geboorte, Sekhinah" van de helende Elohim-tuin, je Kosmische Zelf activeren! Joke vertelt, middels vragen van de deelnemers, over natuurwezens, engelen, huiselementalen en leven in eenheid met de natuur. Voel eens hoe stralend, groot, gecentreerd en sterk je eigenlijk bent! Hoe enorm je hart is en zet dat alles in je celinformatie waardoor het beklijft!

Lezing, met helende channeling tijdens een groepsbijeenkomst.

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur 63 minutenDarshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Verschillende natuurwezens en je Kosmische Zelf ervaren
prijs   € 17,50