Verschillende natuurwezens en je Kosmische Zelf ervaren


Engel.jpgHoe voelen elfen, feeën, trollen, kabouters en de Lemurische engelen. Leer ze herkennen door deze audio-ervaring van een groepshealing en bijeenkomst en voel wat elk soort natuurwezen en engel jou en je omgeving brengt. Wat het verschil is als ze er niet zijn. Leer ook de Divine Beïng van de Elohim Krachtplaats kennen/voelen. Hoor hoe hij zich heeft ontwikkeld. Laat de energie van de "Pillar of Light, nieuwe geboorte, Sekhinah" van de helende Elohim-tuin, je Kosmische Zelf activeren! Joke vertelt, middels vragen van de deelnemers, over natuurwezens, engelen, huiselementalen en leven in eenheid met de natuur. Voel eens hoe stralend, groot, gecentreerd en sterk je eigenlijk bent! Hoe enorm je hart is en zet dat alles in je celinformatie waardoor het beklijft!

Lezing, met helende channeling tijdens een groepsbijeenkomst door Joke ElZiam Nootebos
duur 63 minuten.

Bij elke satsang of channeling is, onder de woorden, een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur.

Disclaimer
Voor het luisteren van de opnames is een stabiele emotionele, mentale en geestelijke gesteldheid nodig. Lees voor meer informatie de disclaimer.

Wil jij je feedback delen?
Dit kan anderen bekrachtigen in de eigen ervaring als we het mogen plaatsen. Wil je je ervaring mailen met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org dan alvast geweldig bedankt namens het Elohim team

Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop, event of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Wil je live een channeling van Joke mee maken? Doe dan mee aan de online groepshealingen of volg een workshop.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Verschillende natuurwezens en je Kosmische Zelf ervaren
prijs   € 17,50