Channeling, healing "De weg van gewone naar geheelde, verlichte relaties"


 Liefde, verbinding.jpg

 

Zeer krachtige live opname die healing, transmissie en channeling, die in je lichaam de innerlijke weg download van gewone naar verlichte relaties! Bij veel luisteraars heeft dit ongekend helende uitwerkingen gehad in het liefdesleven!

 

Door Joke ElZiam Nootebos

duur 47 minuten

tip:

Workshop, relaties, intimiteit, seksualiteit, mannelijk-vrouwelijk, tweelingziel

 


Bij elke satsang of channeling is, onder de woorden, een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur.

Disclaimer
Voor het luisteren van de opnames is een stabiele emotionele, mentale en geestelijke gesteldheid nodig. Lees voor meer informatie de disclaimer.

Wil jij je feedback delen?
Dit kan anderen bekrachtigen in de eigen ervaring als we het mogen plaatsen. Wil je je ervaring mailen met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org dan alvast geweldig bedankt namens het Elohim team

Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop, event of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Wil je live een channeling van Joke mee maken? Doe dan mee aan de online groepshealingen of volg een workshop.

 

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Channeling, healing "De weg van gewone naar geheelde, verlichte relaties"
prijs   € 17,50