Satsang "Openheid en je ziel ervaren ondanks hectiek"


kind, elf, engel, vlinder.jpg [1]Deze satsang helpt ons openen voorbij de angst voor innerlijke pijn of werkdruk. De pijn en werkdruk die openheid, het ervaren van ons innerlijk kind en zielsgevoel afzwakt en ons vernauwd doet functioneren door de identificatie met onze gedachten, emotie of werkdruk. Hoe blijven we volledig open, ontvankelijk en in verbinding met al onze lagen, ons volledig Zelf temidden van anderen en situaties? Alleen vanuit al onze lagen en het toestaan alles te voelen zonder er gedachten op te leggen, worden we de eenheid van ons Pure Wezen en daarmee gelukkig. Alleen in die openheid, zonder mind tussenkomst, is er geen ego-identificatie met werkinzet of innerlijke pijn. Dan doen we ons werk vanuit Zijn in het moment of ervaren we pijn vanuit de eenheid van Pure Wezen waardoor het niet "kleeft" , ongelukkig maakt en vernauwd.

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos
Duur 58 minutenDarshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Satsang "Openheid en je ziel ervaren ondanks hectiek"
prijs   € 15,00