Keelchakra: "Activatie tot Goddelijke Vonk"


wereld bewustzijn.jpg In deze audio opname van een helende live channeling van Joke ElZiam Nootebos wordt de keelchakra geactiveerd tot Goddelijke Vonk, karmische pijnpunten uit lichaam transformeren, ankeren op de nieuwe Aarde, leven vanuit al je lagen, aan wie en waarom geef je je energie, pijnappelklier en kruinchakra in verlichte staat activeren, Diamanten in je handpalmen ontvangen en je Geestelijke Vleugels.
 
 
 
Door Joke ElZiam Nootebos,
duur 38 minuten
 
Gerelateerde producten:
 

 


 

Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Keelchakra: "Activatie tot Goddelijke Vonk"
prijs   € 15,00