Channeling; "Zwarte maansteen, een lieflijke vriend die je ontspant en harmoniseert in je hele Zijn"


zwartemaansteenbol.jpg
Gratis helende opname van een live Elohim workshop-groepschanneling met Joke ElZiam Nootebos en de Bovenwereld met de zwarte maansteen.
Schaf de zwarte maansteenbol aan en houdt die vast tijdens het luisteren.

In deze audio opname van een live channeling door Joke Elziam Nootebos uit een Elohim workshop krijg je een diepe healing door de zwarte maansteen. Er komt een troostrijke geruststellende energie in je lichaam en al je chakra’s en organen worden op een heel zachte lieflijke manier geaard. Het wordt geborgen, ontvankelijk, gerustgesteld in jou en verkrampingen lossen op. Maansteen raakt je aan als een lieflijke vriend, op fysiek, mentaal en gevoelsniveau, alles wordt milder en zachter, je voelt volledige toestemming in je hele Zijn voor wie jij werkelijk bent en je ontvangt en wordt de vrouwelijke Goddelijke Liefde die zich verankert tot diep in je aarding.

Je komt in een Flow en Divine Stroom

Tijdens deze healing raakt de hele zachte tedere energie van de Elohim maansteen ook je 3e oog aan. Ze harmoniseert en opent intuïtieve en telepathische vermogens en voor sommigen helderhorendheid. Je uiten is vaak van jongsafaan en in andere levens onderdrukt geweest, en nu komt maansteen binnen om je te uiten. Je keel- en nekchakra ontspant en komt in balans en keel- en nekspieren ontspannen en worden soepeler. Ook bij je nekwervels komt ontspanning en je kaken en kiezen verzachten. De zelfoppasser, gekoppeld aan je nek kan de touwtjes laten vieren en het wordt opener en ruimer in je keel en nek. De schildklier en ook je schouders ontspannen, doorbloeden beter en harmoniseren. Je vriend de maansteen zegt je hoeft niet alles meer op je schouders en nek te dragen, laat het je grote Zelf maar door je heen doen samen met de Bovenwereld. Het hoeft niet allemaal perfect. Je voelt en vertrouwt nu dat als je gewoon je ding, een voor een, doet, het ook goed komt. Je komt in een Flow en Divine Stroom.

Alles in je wordt warmer, omdat alles wat koud, minder doorbloedt en gespannen was, ontspant en doorbloed en dat voelt heerlijk! De wervels van je boven- en middenrug ontspannen en verzachten en ook de spieren aan de rechterkant (van de doener en denker in jou) en de spieren aan de linkerkant (de gevoelskant in jou) van je wervels ontspannen en daardoor ook de zenuwbanen die daar lopen en naar al je organen en ledematen gaan. Het stroomt gemakkelijker door van je bovenrug naar je onderrug en je stuitje en klachten kunnen oplossen.

Je ontvangt de vrouwelijke Goddelijke liefde

Je maag verzacht en kan alles weer beter verteren en verwerken. Emoties zowel als spijzen. Je pijnappelklier gaat open, omdat hij kan steunen en rusten op je maag en zonnevlecht. Hierdoor komt de Goddelijke liefde en het licht van je Godsvonk binnen dat zo actief voelbaar en werkzaam is gedurende deze hele opname. Alles wordt zacht en ontspannen en ontvangt de vrouwelijke Goddelijke liefde, de geruststelling, de zorg en ontspanning voor jou en je lichaam. Zieledelen van jou die nog elders in de Melkweg zijn, kunnen nu jij zo harmoniseert, zo gerustgesteld zit in jezelf, integreren en transformeren en dat merk je. En al dit hogere Licht van JeZelf wordt onder je voeten nog dieper geaard en naar beneden getrokken de aarde in. Zo diep verbindt maansteen je met al je licht en je buik- en basischakra zowel als je lichaam houden de lieflijke energie vast!

De diepe, harmoniserende, toestemming gevende energie die je in deze healing ontvangt werkt door op alle lagen van je bestaan en geeft je een blijvend gevoel dat je mag zijn wie je in Essentie bent.

Channeling, healing gegeven door Joke ElZiam Nootebos
Duur: 22 minuten

Effecten na afloop:

  • Je voelt je diep geaard, geborgen, ontspannen en gerustgesteld
  • Je blijft in harmonie met jezelf, met je vitale levensenergie en de rust van je Goddelijke Vonk en Flow
  • Je denken over jezelf, over je gedrag, over je stemming en je houding wordt ontspannen, ruimer en zacht
  • Je voelt dat je niet meer zo (verkrampt) je best hoeft te doen, alles hoeft niet meer perfect, je ervaart dat je goed bent zoals je bent
  • Je wordt steeds meer liefde en je eigen liefdesvriend en -vriendin en alles gaat gemakkelijker daardoor

Ondersteunende producten

Feedback

Help ons en de bewustzijnsgroei door een goede feed back te mailen naar info@elohim-centre.org!

Wow, dit was één van de meest speciale transmissies van Joke die ik ooit heb meegemaakt. De deva van de zwarte maansteen bracht zo een zachte, liefdevolle energie in mijn lichaam. Alles harmoniseerde en verzachtte en ik ervaarde een ontspanning van een diepte die ik eerder nog niet heb ervaren. Het was helemaal thuiskomen. Later die dag ervaarde ik de aarde energie zoals die werkelijk is, een heel prettige energie, een zachte vibratie, ondersteunend, een aanwezigheid. Ik ben er veel mee bezig geweest ‘aarden’, maar het kwartje viel nooit. Nu heb ik het voor het eerst in mijn leven mogen ervaren. Joke, leerde ons, als je één keer iets ervaren hebt dan is dat voor altijd bij je. Ik ben dankbaar dat ik thuis mocht komen bij mijn moeder, de Aarde, via de zwarte maansteen. En ook nu, weken nadat ik de transmissie mocht ontvangen, ervaar ik de blijvende werking van de maansteen. Alles is zachter in mij, minder oordelend, lieflijker. Dingen blijven niet meer zo kleven aan me, ik voel me ruim, geliefd en gesteund. Goed zoals ik ben, goed zoals het gaat. De zwarte maansteen kan je leven voorgoed veranderen! GeertjeDarshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of gechannelde transmissie zijn onder de woorden een sterke helende energieoverdracht en een Liefdeseenheidsveld voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij de gechannelde transmissies van de audio opname vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De Eenheids-energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig en verruimd in sterke mate je hart en bewustzijn. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Je kunt daarmee ook anderen bekrachtigen en inspireren en daarmee je steentje bijdragen een een nieuwe maatschappij van liefde en bewustzijn. Als we het mogen plaatsen draag je bij aan de bewustzijnsgroei van de nieuwe samenleving! Help je ons mee de lichtfamilie uit te breiden? Mail dan je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org of plaats het op google. Alvast bedankt namens het hele Elohim team!

2 Verschillende titels
We plaatsen de uit de workshops en online groepshealingen komende opnames voor de verkoop als de Bovenwereld dat aan ons vraagt.  Wat de online groepshealingen betreft; daarvoor maken we soms een meer toepasselijke titel dan de oorspronkelijke groepshealing-titel waarvan bij het plaatsen van de site pagina de inhoud nog niet zo precies bekend was. Bij het bestellen van een audio kan het zijn dat je hem ooit al eens live of online hebt meegemaakt al is de kans klein. Dat neemt niet weg dat je er niet veel aan zult hebben als je hem thuis bij herhaling kunt luisteren. Geld crediteren is in zo'n geval niet mogelijk.

Wat kun je verwachten van de live opgenomen audio's van een workshop groep of online groepshealing
De helende 13 dimensionale live opgenomen audio opnames zijn niet in een studio opgenomen. Daardoor zijn er soms achtergrondgeluiden of reacties van deelnemers te horen. Juist door de groepsafstemming van de docent en van de gevorderde groep studenten op de binnenkomende healingshulp van de Bovenwereld, zijn de helende Krachten die de Goddelijke of Oorspronkelijke relatie met jezelf en elkaar op elk gebied herstellen, enorm. Op die manier zijn de helende Krachten die je fysiek en geestelijk ontvangt veel groter dan zonder groep! Soms is er een buitenopname bij met wat wind of regen geluiden op de achtergrond. Laat je daardoor niet afleiden en houdt er rekening mee. In het E-cursus aanbod met audio's zijn vraag- en antwoordrondjes soms ook meegenomen als ze inzicht kunnen geven op eigen vragen of reacties na een gechannelde transmissie. Meestal is dit niet het geval bij een audio van een online groepshealing.

De opnames kun je elk maximaal 4 keer luisteren
Hiervoor is een internetverbinding nodig. Ze komen uit de 13 dimensionale helende Elohim workshops en online groepshealingen en enkele opnames zijn buiten opgenomen.
Let op: als je luistert via je mobiel en je wordt gebeld, onderbreek dan niet de opname die je luistert maar zet hem op pauze zodat je geen luister hoeveelheid kwijt raakt.

Hoe verder
Wil je meer healing en bewustzijnsgroei van Joke en de Bovenwereld op al je lagen ontvangen; denk dan aan de Healer-Coach opleiding met Joke ElZiam Nootebos.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Beluister deze gratis audio opname

Deze opname is gratis. Het fragment is te beluisteren nadat je het formulier hebt ingevuld.

titel   Channeling; "Zwarte maansteen, een lieflijke vriend die je ontspant en harmoniseert in je hele Zijn"
prijs   gratis