Channeling, healing "Kristallijnen zelf activatie"


diamant.jpgEen duidelijk voelbare activatie voor je mooiste en puurste Zelf; je Diamanten of kristallijnen lichaam, Hart en Bewustzijn. Openen van de pijnappelklier in het hoofd met je hoger bewustzijn, Waarheid en Zuiverheid.
Voelbaar wordt dit actief gemaakt door de Berk-Geest of Deva! Het komt binnen in je persoonlijkheid. Er ontstaat in je een permanente Bronverbinding met geweldig Licht.
 
De meeste mensen merken na afloop van de channeling en transmissie een blijvende bewustzijnverschuiving in zichzelf op, meer licht, blije, vitale energiestromen en een min of meer permanente staat van Zijn en rust waarvan uit de activiteiten voortaan plaats vinden.

 

Tip;
- Elohim Kristalijnen Wezen - voltooiing karma Krachtplaats Tinctuur op het nachtkastje zetten en innemen.

- Workshop Kristallijnen Zelf; gevoeligheid, kwetsbaarheid, zuiverheid, weerbaarheid en kracht

 Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Channeling, healing "Kristallijnen zelf activatie"
prijs   € 15,00