Basischakra “Loslaten overlevingspatronen, healing Atlantis, durven leven op aarde”


basis chakra.jpg

In deze helende opname van een channeling met Joke ElZiam Nootebos, die live is gegeven in de basischakra tuin, komen hemel en aarde samen in jou! De paradijselijke blauwdruk opent zich en helpt je de komende maanden en jaren steeds meer van je oude denk- en gedragspatronen te transformeren. Oude patronen, gedachten en houdingen die geen nut meer voor je hebben, worden liefdevol uit je systeem gehaald. Je ontvangt healing op oude angst vanuit Atlantis, angst om je macht, autoriteit en kracht verkeerd te gebruiken.

Goddelijke Energie komt binnen via je kruin en stroomt door naar je hart, zonnevlecht en buik. Alle eigenschappen van je Essentie, jouw innerlijke schatten, worden bekrachtigd! Je gaat functioneren vanuit het Christusbewustzijn van onvoorwaardelijke, belangeloze liefde. Je kunt hierdoor je kracht inzetten voor het hoogste geluk van jou en de ander.

Je hemelse sterrenvrienden die je al vele levens begeleiden, bieden samen met de natuurwezens van de aarde, hun liefde en steun aan in deze helende energieoverdracht. Eenzaamheid van vele levens, waarin je je anders hebt gevoeld dan anderen, kan oplossen. Je hoeft het niet meer alleen te doen, je doet het vanaf nu samen. Er ontstaat een groot gevoel van broeder- en zusterschap in je.

Angst en weerstand om hier op aarde te leven, laten los. Daardoor kunnen hogere, ragfijne zielendelen van jezelf binnenkomen. Je oordeelt niet langer over je eigen schaduwstukken, noch over die van een ander. Nu komt er ruimte om te genieten van het leven op aarde!

Deze helende transmissie helpt je om met je hoogste licht in de dualiteit op aarde te leven. Als vanzelf word je een lichtbaken voor anderen en tril je hen aan om ook oude patronen en angstgevoelens los te laten. Je wordt hoeder van de Nieuwe Aarde en leeft steeds meer vanuit je buikgevoel!

Effecten na afloop:

  • Je focus verschuift van onmogelijkheden naar mogelijkheden
  • Vergelijken met anderen en bewijsdrang laten los; je voelt je goed zoals je bent
  • Je staat op voor jezelf en geeft vanuit innerlijke wijsheid je grenzen aan
  • Je ego-identificatie laat los en je leeft steeds meer vanuit belangeloosheid
  • Je wordt nederig en eenvoudig en bent een dienstbaar kanaal voor de grotere wijsheid die door je heen stroomt

 

Channeling gegeven door: Joke ElZiam Nootebos

Duur: 47 minuten

Verdere ondersteuning middels:

 

 


 

Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Basischakra “Loslaten overlevingspatronen, healing Atlantis, durven leven op aarde”
prijs   € 15,00