11-Dimensionale Engel-Mens en Kanaal worden


draak,goud.jpgJe Magisch Kind wordt tijdens deze transmissie actief en één met de scheppende meester en engel in jou en één met de grote Krachten uit alle Rijken. Je innerlijk kind verliest meer afgescheidenheid en angst dat je iets niet kunt of dat iets mislukt. Je magisch kind creëert wat het nodig heeft en leuk vindt door oneindig vertrouwen en je Divine voorstellingsvermogen. En het liefste wat jij en je magisch kind doen is werken voor mens en aarde. Je overwint je kristallijnen angsten om op aarde te leven en leert je veel dieper te aarden in je lichaam. Je wordt door de activatie een angstloze krijger voor Liefde, Heelheid en de Diamond New Earth.

Tijdens deze helende channeling met Joke ElZiam Nootebos worden alle eigenbelangen, autoriteitsconflicten, macht- en onmacht-gevoelens, dominantie- en kleine zelf patronen, alle angsten om volledig vanuit je Divine Kracht je hoofd boven het maaiveld uit te steken stap voor stap getransformeerd en je laat ze bij iedere transmissie verder achter je. Net als elk bewust en onbewust onveiligheids gevoel, angst om te veel te voelen, moeten doen of niet op aarde te kunnen / willen zijn. Geboorte- en zwangerschaptrauma’s en oude Atlantische angst voor (on)macht kunnen door deze channeling / healing loslaten.

Tijdens deze helende transmissie ontvang je een prachtig geschenk! Je mag weer dichter bij jezelf komen en zijn, verliest meer afgescheidenheid en angst dat je niet kunt of dat iets mislukt!

Channeling, healing gegeven door: Joke ElZiam Nootebos

Duur: 60 minuten

Ervaringen van onze luisteraars:

"Helemaal in tranen. Fijn om een lang verloren deel weer te mogen voelen maar nu in vreugde. Herenigd te worden met de gouden draak,  prachtig."

"Op het laatst voelde ik het heel licht worden boven mijn hoofd alsof de zon ging schijnen, blije energie ging door mij heen , de energie van de gouden draak"

Tips:

 

 

 


 

Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   11-Dimensionale Engel-Mens en Kanaal worden
prijs   € 15,00