Schoning 1e en 2e chakra, kundalinikanaal; thuis in je eigen seksualiteit


In deze audio opname van een helende live channeling van Joke ElZiam Nootebos en de Bovenwereld wordt je buik chakra verder opengesteld, wat in je gevoel door zal werken en zorgt voor meer Joy en aarding. De Arcturians, de wezens van Sirius en andere lichtwezens helpen tijdens deze healing/channeling om je 2e chakra / buik chakra en je basis chakra / 1e chakra op te schonen. Karmaknopen in je Kundalinikanaal worden eveneens geschoond, net als je emotionele lichaam.

meditatie,bron.jpgTijdens de Lemurische periode waren we allemaal als één verbonden met elkaar en voelden we elkaar op deze manier aan. In de huidige tijdsperiode waar we zijn terug gekeerd als individuen, zijn we deze diepe verbondenheid kwijt geraakt. Gevoelens van macht, onmacht en slachtofferschap die we hebben opgedaan, in vorige levens en misschien ook dit leven, staan tussen deze diepe verbinding in. Deze diepe verbondenheid, die we voelbaar missen door altijd op zoek te zijn naar een doel, een verbinding, een taak of een missie zal terug keren tijdens deze healing.

Negatieve gevoelens en gedachten transformeren, je bent diep en intens verbonden met je Zelf vanuit liefde en het éénheidsgevoel dat je al in eerdere levens hebt geleefd. Ook in je eigen geslachtsorganen zal heling plaats vinden, ze mogen er weer zijn als jouw heilige ruimte, de heilige energie van goddelijke verbinding en een seksueel thuis in jezelf mogen er weer zijn. Het pleasen van anderen en het twijfelen aan jezelf zullen verdwijnen, waardoor er steeds meer ruimte komt om te zijn en te voelen. Deze liefdevolle channeling/healing zal zowel direct als op langere termijn voelbaar doorwerken.

Effecten na afloop:

  • Je voelt je méér aanwezig in je eigen lichaam
  • Een diepere verbinding met jezelf “zijn” is in werking gesteld
  • Je seksualiteit wordt een natuurlijker onderdeel van wie je bent
  • Je voelt je minder opgesloten door overtuigingen
  • Er is een diepere vreugde in jou aanwezig
  • Er ontstaat een zuivere vorm van waarheid in je

Channeling, healing gegeven door: Joke ElZiam Nootebos

Duur: 112 minuten

 


 

Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Schoning 1e en 2e chakra, kundalinikanaal; thuis in je eigen seksualiteit
prijs   € 17,50