Schoning 1e en 2e chakra, kundalinikanaal; thuis in je eigen seksualiteit


In deze audio opname van een helende live channeling van Joke ElZiam Nootebos en de Bovenwereld wordt je buik chakra verder opengesteld, wat in je gevoel door zal werken en zorgt voor meer Joy en aarding. De Arcturians, de wezens van Sirius en andere lichtwezens helpen tijdens deze healing/channeling om je 2e chakra / buik chakra en je basis chakra / 1e chakra op te schonen. Karmaknopen in je Kundalinikanaal worden eveneens geschoond, net als je emotionele lichaam.

meditatie,bron.jpgTijdens de Lemurische periode waren we allemaal als één verbonden met elkaar en voelden we elkaar op deze manier aan. In de huidige tijdsperiode waar we zijn terug gekeerd als individuen, zijn we deze diepe verbondenheid kwijt geraakt. Gevoelens van macht, onmacht en slachtofferschap die we hebben opgedaan, in vorige levens en misschien ook dit leven, staan tussen deze diepe verbinding in. Deze diepe verbondenheid, die we voelbaar missen door altijd op zoek te zijn naar een doel, een verbinding, een taak of een missie zal terug keren tijdens deze healing.

Negatieve gevoelens en gedachten transformeren, je bent diep en intens verbonden met je Zelf vanuit liefde en het éénheidsgevoel dat je al in eerdere levens hebt geleefd. Ook in je eigen geslachtsorganen zal heling plaats vinden, ze mogen er weer zijn als jouw heilige ruimte, de heilige energie van goddelijke verbinding en een seksueel thuis in jezelf mogen er weer zijn. Het pleasen van anderen en het twijfelen aan jezelf zullen verdwijnen, waardoor er steeds meer ruimte komt om te zijn en te voelen. Deze liefdevolle channeling/healing zal zowel direct als op langere termijn voelbaar doorwerken.

Effecten na afloop:

  • Je voelt je méér aanwezig in je eigen lichaam
  • Een diepere verbinding met jezelf “zijn” is in werking gesteld
  • Je seksualiteit wordt een natuurlijker onderdeel van wie je bent
  • Je voelt je minder opgesloten door overtuigingen
  • Er is een diepere vreugde in jou aanwezig
  • Er ontstaat een zuivere vorm van waarheid in je

Channeling, healing gegeven door: Joke ElZiam Nootebos

Duur: 112 minuten

Bij elke satsang of channeling is, onder de woorden, een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur.

Disclaimer
Voor het luisteren van de opnames is een stabiele emotionele, mentale en geestelijke gesteldheid nodig. Lees voor meer informatie de disclaimer.

Wil jij je feedback delen?
Dit kan anderen bekrachtigen in de eigen ervaring als we het mogen plaatsen. Wil je je ervaring mailen met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org dan alvast geweldig bedankt namens het Elohim team

Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop, event of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Wil je live een channeling van Joke mee maken? Doe dan mee aan de online groepshealingen of volg een workshop.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Schoning 1e en 2e chakra, kundalinikanaal; thuis in je eigen seksualiteit
prijs   € 17,50