E-cursus Tweelingzielen en hun doel voor de Nieuwe Aarde


Mannelijk vrouwelijk, tweelingziel, liefde.jpgIs deze E-cursus "Tweelingzielen en hun doel voor de Nieuwe Aarde"  iets voor jou?

Wil jij graag:

 • Het verschil tussen tweelingziel-, tweelingvlam-, en tweelingstraalrelaties leren kennen?
 • Je eigen ontwikkeling op multidimensionaal zielsniveau verdiepen?
 • Begrijpen waarom er iemand op je pad is gekomen die je zo diep kan raken in je ziel?
 • Een tweelingziel ontmoeten en herkennen?
 • Ook zonder partner je eigen tweelingstraalbewustzijn (het complementaire deel van je Goddelijke Oorsprong) integreren zodat je je heel, compleet, krachtig en geliefd voelt?
 • Praktische tools en inzichten ontvangen om je partner echt te ontmoeten op alle zielelagen en elkaar op te tillen op het pad van transformatie, zelfrealisatie en verlichting?
 • Een oplossing vinden voor de problemen met je tweelingziel?
 • Inzicht krijgen in je ontwikkelingsweg, de nieuwe samenleving en de rol die tweelingrelaties daarin kunnen spelen?
 • Je goddelijke aard ontdekken en je hoogste missie leven?
 • Een geheelde relatie met diepe liefde voor jezelf en de ander bereiken?

Laat je dan tijdens deze E-cursus meenemen door Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos op de
ontwikkelingsweg van het belichamen van je ware Zelf en de Goddelijke Essentie op het gebied
van tweelingziel relaties!


Les structuur en vormgeving van de E-cursus:

Opbouw van de E-cursus Tweelingzielen en hun doel voor de Nieuwe Aarde

Je leert hoe je, met of zonder partner, je innerlijk Heilig Huwelijk voltooit. Je krijgt in korte tijd diepgaand inzicht in de betekenis van ontmoetingen met zielsverwanten en de stadia van ontwikkeling daarvan zowel als van de daarmee gemoeide pijnen, lasten en uitdagingen.

Door het lezen van de teksten ervaar je en leer je om een tweelingzielrelatie, de hindernissen en intimiteit te herkennen als een ultieme mogelijkheid tot groei en onthechting, doordat je zo diep op zielsniveau elkaars positieve kanten en schaduwstukken aanraakt. Je gaat stap voor stap zien en herkennen hoe je met deze intense verbinding kan omgaan, door met onvoorwaardelijke liefde en volledige overgave naar je eigen, en de ander zijn zielsontwikkeling en processen kijken en te (h)erkennen. Een tweelingziel relatie kan een heel bijzonder, maar ook een pijnlijk proces zijn, als jij de andere ziel wel herkent maar het niet wederzijds even sterk is. 

Deze Elohim E-cursus is een prachtige combinatie van theoretische kennis en praktisch inzichten die toepasbaar zijn in het dagelijks leven. De helende energieoverdracht middels bijzondere, gechannelde audio healingen, spelen een belangrijke rol bij het ondersteunen van je ontwikkeling naar een hoger bewustzijn op dit pad en het Heilig Huwelijk met echte liefde voor jezelf en de onvoorwaardelijke liefde en intieme goddelijke relatie met een partner.

Door steeds meer vanuit de mannelijke en vrouwelijke eenheid van je ware Zelf te leven ontstaan o.a. meer levensvreugde, een dieper contact met je ziel en Godsvonk, geheelde relaties, geheelde seksualiteit en contact met je buikgevoel en levensbestemming. Je leert de leiding van je hoofd los te laten om meer vanuit je fijngevoelige ziel, intuïtie, hart en buikgevoel te gaan leven. Vanuit het contact met de God/ Godin in jezelf ben je open, liefdevol, maar ook krachtig genoeg om geheelde relaties aan te trekken en/of vorm te geven.

Inhoud van de E-cursus Tweelingzielen en hun doel voor de Nieuwe Aarde

In de E-cursus vind je een E-book met 4 uitgebreide leesartikelen met diepgaande inzichten (samen 26 pagina's A4) en 3 helende audio opnames van 13 dimensionale live transmissies/healingen uit de Elohim workshops van Joke ElZiam Nootebos in samenwerking met de Bovenwereld.

De volgende helende audio transmissies (in totaal 125 minuten) vind je in deze E-cursus "tweelingzielen en de nieuwe aarde":

 • Je eeuwig Zelf en Heilig Huwelijk openen en ervaren
 • Activatie balans mannelijk-vrouwelijk & God-Godin
 • Heling op innerlijke onveiligheid, gevoeligheid en kundalini kanaal

Het E-book met leesartikelen kun je downloaden om op elk gewenst moment te lezen.
fragment:live opgenomen groeps audio's:fragment]


Voorbeeld fragmenten uit de E-cursus:

Onderstaande tekst is een fragment uit de E-cursus "Tweelingzielen en hun doel voor de Nieuwe Aarde" geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Als je Lichtdragersziel Ontwaakt

Er zijn momenteel zo veel mensen voor wie het niet meer lukt om in een huwelijk of relatie te blijven die begonnen is op het persoonlijk zelf en niet op diepgaand zielsniveau. Vaak is een van beiden steeds meer gaan leven vanuit hart-ziel-eenheid en bewustzijn, vanuit het hogere en subtielere Zelf, terwijl de ander zich alleen maar bezig blijft houden met de alledaagse dingen, de praktische, grofstoffelijke en materiële zaken van het persoonlijke niveau.

Tot voor kort kon dit nog wel, maar nu gaat het niet meer. De ziel moet teveel ontberen als er op dat niveau geen resonantie is met de partner. Geen Lichtdrager-ziel kan zichzelf nu nog langer in de kou laten staan. De tijdgeest en het evolutieplan steunen het eenvoudig niet meer. Het gaat gewoon niet, hoe graag je het ook zou willen of elkaar nodig hebt. Zeker in een verder fijne en waardevolle relatie is het niet terugspiegelen van de subtielere zielsniveau's en gevoeligheid, vaak heel pijnlijk. Vaak houdt de relatie nog een hele tijd aan en vindt er al langere tijd een rouwperiode, een afscheid en teleurstelling vanuit de ziel, plaats totdat het werkelijk naar elkaar uitgesproken wordt. Dan  stopt de relatie of gaat hij op een hoger niveau verder.

Zoek je tweelingziel

De ontwakende lichtdrager, waarvan de ziel gedurende de dag zijn mens-zijn, denken en handelen doorstraalt met liefde en licht, heeft het nodig om met andere zielenmaten en soms zelfs met een tweelingziel, -vlam of -straal, uit te wisselen. Om te praten over wat hem of haar zo bezighoudt op zielsniveau aan nieuwe inzichten, ontwikkeling op spiritueel niveau, de zoektocht naar een betere wereld, hartcontacten, seks op zielsniveau of lichtwerk. De ontwakende mens kan het eenvoudig niet meer opbrengen alleen maar over koetjes en kalfjes, de kinderen, het huishouden, de boodschappen, het werk, de collega’s, hypotheek en vakantie te praten. Het licht, het zieleleven en de spirituele ontwikkeling zijn een geïntegreerd deel van hem of haar geworden wat gespiegeld wil worden.


Doelgroep E-cursus, met of zonder Elohim Spirituele Beroepsopleiding

Iedereen kan meedoen, ook zonder kennis, veel spirituele ontwikkeling of vooropleiding. Wel is een zekere mate van psychische stabiliteit, gevoeligheid en aarding gewenst.  
Je kunt deze E-cursus ook als module gebruiken voor 1 van de Elohim opleidingen maar hij kan ook los worden gevolgd.


Ervaringen E-cursus "Tweelingzielen en hun doel voor de Nieuwe Aarde":

Ik ben er heel tevreden over, de union in mijzelf is hierdoor sneller gegaan en het contact met mijn tweelingziel verbeterd. Het gaat heel goed mijn ascensie en voel me sterk en tot neerzetten van mijn zielsmissie in staat.

Lieve groet, Paula

Onderdeel van de volgende Elohim opleidingen:

Deze E-cursus kun je los volgen maar is ook onderdeel van verschillende Elohim opleidingen.

Healer Reader Coach "volledig potentieel, zelfrealisatie"

Het volgen van nog meer andere interessante 13 dimensionale weekendworkshops van Joke ElZiam Nootebos, zal je E-cursus flink verdiepen, net als je geluk en (tweelingziel) relatie(s)!

 


Alle Elohim E-cursussen

E-cursus "Vrijheid en verlichting in relaties en seksualiteit"
E-cursus “17 Chakra stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens”
E-cursus "Relaties, seksualiteit en Ontwaken"
E-cursus "Tweelingzielen en hun doel voor de Nieuwe Aarde"
E-cursus "Liefde en de 7e dimensie in je relatie"
E-cursus "Je zieledelen, hogere dimensies, kosmisch meesterschap"
E-cursus "Kosmisch Vuur 1", ook voor (aankomende) healers
E-cursus "Kosmisch Vuur 2", voor (aankomende) Multidimensionale Master healers
E-cursus "Magic Merlin Healer"
E-cursus "Ontwaken, de inwijdingsweg naar egoloosheid en eenheidsbewustzijn"
E-cursus "Heilige Magiër en nieuwetijds Sjamaan"
E-cursus "13 dimensionale Kristallen en Edelstenen"
E-cursus "Angst en onzekerheid, in je eigen kracht staan"
E-cursus "Bewust Sterven begeleiden door de sferen"
E-cursus "Kosmische kijk op psychose, verslaving, stemmen, angsten, depressie en entiteiten"
E-cursus "HSP coach"

Ben je op zoek naar een spirituele E-cursus met grote diepgang op het gebied van chakra's, relaties, meesterschap en Ontwaken? De gechannelde helende audio transmissies geven de Elohim E-cursussen een groot en diepgaand healingspotentieel. Ze brengen niet alleen platte kennis, maar dragen alle 13 dimensies in zich die een Ontwaakt leven, innerlijk geluk en alle hogere zieledelen activeren in het lichaam en dagelijks functioneren. Verschillende E-cursussen kennen ook een combinatie met kennisoverdracht in de vorm van bijgeleverd leesmateriaal.

E-cursus bestellen

Na het bestellen ontvang je een link waarmee je de 13 dimensionale audio healingen kunt beluisteren en de teksten kunt downloaden. Elke audio healing kun je in totaal 4 keer luisteren.

titel   E-cursus Tweelingzielen en hun doel voor de Nieuwe Aarde
prijs   € 58,00