Aantrekken engelen, natuurwezens en zachte, aanvoelende mensen


Natuurwezens rotsen.jpgIn deze audio opname van een helende live channeling van Joke ElZiam Nootebos activeren de Hathors als grote Liefdes-Wezens van Venus, je Goddelijk hart. Je voelt wie je bent als God-Godin. Er komt meer goedheid, mededogen en verbondenheid in je leven. Je voelt je ruimer en vreugdevoller en vult jezelf op met de Liefde, geborgenheid en warmte die je nu vaak nog buiten jezelf zoekt.

Daarnaast ontvang je tools en inzichten om zelf je omgevingssfeer te bepalen. Aanval en verdediging, liefdeloosheid, kou, hardheid en richten op negativiteit, veranderen in positieve banden, warmte, zachtheid en liefde. Je krijgt inzicht hoe je kunt aantrekken wat je wilt.

De Hathors lossen oude overtuigingen die tekorten, onderlinge en interne strijd veroorzaken, op. Er vindt voelbaar heling plaats in je zonnevlecht-, maag-, nek- en achterhoofdchakra. Gevoel en mind staan niet langer tegenover elkaar. Karmische patronen en banden zuiveren en herhalingslussen worden doorbroken. Vervulling, dynamiek, Gordrealisatie en innerlijke krachten ontstaan in je leven. Dit werkt ook door in je spijsvertering en gezondheid. Huidproblemen kunnen verdwijnen, vitaliteit en verjonging toenemen en je haren gaan glanzen. 


Verdieping door de volgende producten:


Channeling, healing gegeven door:
Joke ElZiam Nootebos

Duur: 33 minuten

 


 

Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Aantrekken engelen, natuurwezens en zachte, aanvoelende mensen
prijs   € 15,00