Aantrekken engelen, natuurwezens en zachte, aanvoelende mensen


Natuurwezens rotsen.jpgIn deze audio opname van een helende live channeling van Joke ElZiam Nootebos

activeren de Hathors als grote Liefdes-Wezens van Venus, je Goddelijk hart. Je voelt wie je bent als God-Godin. Er komt meer goedheid, mededogen en verbondenheid in je leven. Je voelt je ruimer en vreugdevoller en vult jezelf op met de Liefde, geborgenheid en warmte die je nu vaak nog buiten jezelf zoekt.

Daarnaast ontvang je tools en inzichten om zelf je omgevingssfeer te bepalen. Aanval en verdediging, liefdeloosheid, kou, hardheid en richten op negativiteit, veranderen in positieve banden, warmte, zachtheid en liefde. Je krijgt inzicht hoe je kunt aantrekken wat je wilt.

De Hathors lossen oude overtuigingen die tekorten, onderlinge en interne strijd veroorzaken, op. Er vindt voelbaar heling plaats in je zonnevlecht-, maag-, nek- en achterhoofdchakra. Gevoel en mind staan niet langer tegenover elkaar. Karmische patronen en banden zuiveren en herhalingslussen worden doorbroken. Vervulling, dynamiek, Gordrealisatie en innerlijke krachten ontstaan in je leven. Dit werkt ook door in je spijsvertering en gezondheid. Huidproblemen kunnen verdwijnen, vitaliteit en verjonging toenemen en je haren gaan glanzen. 


Verdieping door de volgende producten:


Channeling, healing gegeven door:
Joke ElZiam Nootebos

Duur: 33 minuten

Bij elke satsang of channeling is, onder de woorden, een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur.

Disclaimer
Voor het luisteren van de opnames is een stabiele emotionele, mentale en geestelijke gesteldheid nodig. Lees voor meer informatie de disclaimer.

Wil jij je feedback delen?
Dit kan anderen bekrachtigen in de eigen ervaring als we het mogen plaatsen. Wil je je ervaring mailen met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org dan alvast geweldig bedankt namens het Elohim team

Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop, event of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Wil je live een channeling van Joke mee maken? Doe dan mee aan de online groepshealingen of volg een workshop.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Aantrekken engelen, natuurwezens en zachte, aanvoelende mensen
prijs   € 15,00