Integratie Atlantische en Lemurische levens - audiopakket


Integratie Atlantische en Lemurische levens; nieuwe zieledelen geven je kracht om jezelf te zijn en vanuit je buik te leven

Ascension, leven vanuit je buik, ware Zelf ...

Dit audiopakket bestaat uit twee opnames uit de Elohim workshops met channeling, healing en lezing. Het helpt je om je Atlantische en Lemurische zieledelen te integreren en geeft je de kracht om jezelf te zijn en vanuit je buik te leven. Door de praktische uitleg en tips in de lezing en de mooie healing is dit een perfecte combinatie.

Channeling, healing “Atlantis en Lemurië komen samen in jou, indaling kristalijnen lichaam”

In deze helende channeling daalt je kristallijnen lichaam in tot diep in je basis. Er ontstaat rust in je, waardoor je gemakkelijker kiest voor wat je nodig hebt en je de bedoeling van jouw leven steunt. Geven aan de ander, ten koste van je eigen energie, verdwijnt. Je leven wordt gemakkelijker, blijer en lichter.

Tijdens deze helende channeling komen je atlantische en lemurische delen bij elkaar. Een ontroerend moment waar je levens lang op hebt gewacht! Nu, in deze channeling, kun je alle innerlijke strijd tussen kracht en liefde in je oplossen. Zieledelen keren terug waardoor je overal jezelf durft te zijn. Je laat geen twee verschillende gezichten meer zien aan de buitenwereld. Oervertrouwen in jezelf en je natuurlijke schoonheid keren terug. Na afloop van deze channeling kun je jezelf zijn en gaan leven zoals je bedoeling is.

Duur: 45 minuten

Lezing “Ascension, leven vanuit je buik, ware Zelf en eigen wezen”

In deze boeiende lezing vertelt Joke ElZiam Nootebos over de ontwikkelingen op de aarde en hoe er oude kennis wakker wordt op de wereld. Wat betekent leven vanuit je ware Zelf en Verlichting in je buik? Hoe blijf je Licht, ook in lastige situaties?

Door de uitleg van Joke maak je in deze lezing een reis door de dimensies, Atlantis en Lemurië. Je kunt letterlijk voelen hoe het was in deze oudere beschavingen en hoe deze energie nog steeds doorwerkt in je leven. Onder de woorden zit een krachtige healingsenergie die je herinnert aan deze oude, wijze zieledelen. Deze lezing is dus ook een geweldige healing!

Effecten na afloop

  • Oude Atlantische en Lemurische zieledelen integreren in je dagelijks leven
  • Je begrijpt de geschiedenis van de Mensheid beter
  • Je blijft lichter en verruimder, ook in lastige omstandigheden
  • Stijfheid, reuma en gewrichtsontstekingen mogen oplossen
  • Depressie en een genetische aanleg voor chronische vermoeidheid en zwakte nemen af
  • Je hebt meer informatie over de hogere dimensies, sterrenwezens en engelen
  • Je kent de hele weg van jezelf in dit leven beter

Je kunt elke opname 4 keer luisteren en ontvangt een totaal van 8 luistermogelijkheden.

Channeling, healing gegeven door: Joke ElZiam Nootebos

Duur: 45 minuten

Bij elke satsang of channeling is, onder de woorden, een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur.

Disclaimer
Voor het luisteren van de opnames is een stabiele emotionele, mentale en geestelijke gesteldheid nodig. Lees voor meer informatie de disclaimer.

Wil jij je feedback delen?
Dit kan anderen bekrachtigen in de eigen ervaring als we het mogen plaatsen. Wil je je ervaring mailen met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org dan alvast geweldig bedankt namens het Elohim team

Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop, event of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Wil je live een channeling van Joke mee maken? Doe dan mee aan de online groepshealingen of volg een workshop.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Integratie Atlantische en Lemurische levens - audiopakket
prijs   € 33,00