Gouden moeder aarde "Geboorte van de Gouden tijd in je Hart, liefdevolle healing naar Eenheid"


EenheidsdenkenSamen met de Bron en Gaia zet Joke ElZiam Nootebos een alomvattend liefdesveld neer waarin alles één is. Je wordt geankerd  op het kristallijnen nieuwetijds-eenheids-netwerk.

In deze audio-opname van een helende live channeling in de Gouden Moeder Aarde plek op de Elohim Krachtplaats, komt Hemelse liefde voelbaar bij je binnen, in je Eenheidshart en in je innerlijk kind.

Tijdens deze channeling ontvang je healing op je pijnappelklier, geslachtsorganen en seksuele beperkingen. Hierdoor word je trouwer aan je verantwoordelijkheid voor je eigen puurheid, voorbij de ik-rollen. Je leert beter te voelen wat je werkelijk wilt. Je kristallijnen en subtiele seksualiteit komt meer naar voren en wordt voelbaar. Zowel in de mannelijke als in de vrouwelijke houdingen in jezelf.

Je zonnevlechtchakra en kristallijnen zielekind krijgen healing. Hierdoor voel je je vreugdevoller, meer in vertrouwen, gezonder en van pure schoonheid en liefde. Tijdens en na afloop van deze channeling ervaar je meer steun van natuurspirits, Moeder Aarde en van de Christuskracht die geankerd wordt in je Hart. Je hoeft het niet alleen te doen, je bent Al-Een.

Tijdens deze channeling opent je derde oog zich in eenheidsdenken, zodat het makkelijker wordt om je Taak uit te voeren vanuit het Wij-denken. Deze verbinding brengt je hoofd en hart samen. Je ego wordt dienstbaar aan je ware Zelf en ervaart ook het plezier en de vervulling van dienstbaarheid aan een groter geheel.

Atlantisch karma wordt getransformeerd met behulp van de Christuskracht en Universele Liefde.

Sekinah en Pacha Mama healen diep op overlevingsangsten zodat je ideeën en hart meer gericht zijn op eenheid en medeverantwoordelijkheid.

Effecten na afloop:

  • Je gaat meer vertrouwen op wat de Bron in jou wil
  • Je durft je schoonheid en kwetsbaarheid meer te tonen
  • Je voelt je meer gesteund
  • Je gaat mentaal beter uitdrukken wat je werkelijk voelt
  • Je gaat meer in mogelijkheden denken in plaats van in onmogelijkheden

Channeling, healing gegeven door: Joke ElZiam Nootebos

Duur: 57 minuten

Aanbevolen ondersteuning:Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Gouden moeder aarde "Geboorte van de Gouden tijd in je Hart, liefdevolle healing naar Eenheid"
prijs   € 17,50