Godrealisatie, healing op seksualiteit, macht-onmacht en tekorten


Spiritualiteit.jpeg [1]Na het beluisteren van deze prachtige diepgaande, live opgenomen, channeling en healing van Joke Elziam Nootebos doorzie je waar alle tegenstrijdigheden in jezelf zijn ontstaan op het gebied van religies, seksualiteit, macht en onmacht en geld. Je ontvangt healing op je basis- en tweede chakra m.b.t. deze thema’s. Hierdoor kunnen je eigen seksualiteit en overvloed meer gaan stromen, net als het leven vanuit je Goddelijke Vonk.

De helende energieën van de Merkivah’s werken voelbaar via je Kundalini kanaal, door al je chakra’s heen. Oud karma wordt bedankt en oude informatie op het gebied van eenzaamheid, verlatenheid, gekwetsheid en relaties wordt voelbaar losgelaten. Er ontstaat Universele Eenheid van je hart tot in je buik. Je bent niet meer alleen, want je bent Liefde. Een voelbare ervaring die binnenkomt in al je lichaamscellen!

Na afloop van deze channeling voel je een dieper vertrouwen en een zachte ontroering van puurheid in jezelf. Je kunt je oude geschiedenis loslaten en vanuit heelheid verder gaan. Je hart vult zich als vanzelf met Liefde en goedheid, en je hoeft niet langer je best te doen. Je krijgt de moed en het vertrouwen om je hoofd boven het maaiveld uit te steken. Je doorziet het spel van het leven nu beter en kunt je angst en onzekerheid loslaten. Het leven wordt gemakkelijker omdat Jij de stroom van je ware natuur volgt en kunt voelen!

Effecten na afloop:

  • Het verschil tussen de weggeefstand en het leven vanuit je Goddelijke Vonk wordt duidelijk

  • Seksuele remmingen, kerkenlijnen en macht-onmacht kunnen oplossen

  • Je voelt dat geld ook liefde is en kunt gemakkelijker financiële overvloed aantrekken

  • Door deze healing, die door generaties heen zuivert, voel je je na afloop vrijer, lichter en veel meer je ware Zelf

Channeling, healing door: Joke ElZiam Nootebos

Duur: 70 minuten

Wat kan verder ondersteunen?

Bij elke satsang of channeling is, onder de woorden, een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur.

Disclaimer
Voor het luisteren van de opnames is een stabiele emotionele, mentale en geestelijke gesteldheid nodig. Lees voor meer informatie de disclaimer.

Wil jij je feedback delen?
Dit kan anderen bekrachtigen in de eigen ervaring als we het mogen plaatsen. Wil je je ervaring mailen met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org dan alvast geweldig bedankt namens het Elohim team

Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop, event of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Wil je live een channeling van Joke mee maken? Doe dan mee aan de online groepshealingen of volg een workshop.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Godrealisatie, healing op seksualiteit, macht-onmacht en tekorten
prijs   € 17,50