Godrealisatie, healing op seksualiteit, macht-onmacht en tekorten


Spiritualiteit.jpeg [1]Na het beluisteren van deze prachtige diepgaande, live opgenomen, channeling en healing van Joke Elziam Nootebos doorzie je waar alle tegenstrijdigheden in jezelf zijn ontstaan op het gebied van religies, seksualiteit, macht en onmacht en geld. Je ontvangt healing op je basis- en tweede chakra m.b.t. deze thema’s. Hierdoor kunnen je eigen seksualiteit en overvloed meer gaan stromen, net als het leven vanuit je Goddelijke Vonk.

De helende energieën van de Merkivah’s werken voelbaar via je Kundalini kanaal, door al je chakra’s heen. Oud karma wordt bedankt en oude informatie op het gebied van eenzaamheid, verlatenheid, gekwetsheid en relaties wordt voelbaar losgelaten. Er ontstaat Universele Eenheid van je hart tot in je buik. Je bent niet meer alleen, want je bent Liefde. Een voelbare ervaring die binnenkomt in al je lichaamscellen!

Na afloop van deze channeling voel je een dieper vertrouwen en een zachte ontroering van puurheid in jezelf. Je kunt je oude geschiedenis loslaten en vanuit heelheid verder gaan. Je hart vult zich als vanzelf met Liefde en goedheid, en je hoeft niet langer je best te doen. Je krijgt de moed en het vertrouwen om je hoofd boven het maaiveld uit te steken. Je doorziet het spel van het leven nu beter en kunt je angst en onzekerheid loslaten. Het leven wordt gemakkelijker omdat Jij de stroom van je ware natuur volgt en kunt voelen!

Effecten na afloop:

  • Het verschil tussen de weggeefstand en het leven vanuit je Goddelijke Vonk wordt duidelijk

  • Seksuele remmingen, kerkenlijnen en macht-onmacht kunnen oplossen

  • Je voelt dat geld ook liefde is en kunt gemakkelijker financiële overvloed aantrekken

  • Door deze healing, die door generaties heen zuivert, voel je je na afloop vrijer, lichter en veel meer je ware Zelf

Channeling, healing door: Joke ElZiam Nootebos

Duur: 70 minuten

Wat kan verder ondersteunen?Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Godrealisatie, healing op seksualiteit, macht-onmacht en tekorten
prijs   € 17,50