Satsang Lemurië, Atlantis en de Elohim Krachtplaats “Hoe word ik een kosmisch mens?”


orb lemurisch bos 2016.jpgIn deze helende lezing en satsang neemt Joke ElZiam Nootebos je mee in de groei vanuit het Lemurische bewustzijn, via het Atlantische, naar de huidige evolutiefase. We zien hoe onze vrouwelijke kant in het Lemurische tijdperk is opgebloeid en onze mannelijke kant in het Atlantische tijdperk. En worden doordrongen van het besef dat het in deze tijd de bedoeling is om deze vrouwelijke en mannelijke kwaliteiten te verenigen en opnieuw te verweven, zodat we kunnen terugkeren naar onze oorspronkelijke staat van Zijn. Terug naar onze kern, maar dan enorm veel wijzer en rijker door alle ervaringen in de tussentijd. In deze lezing vinden we de (h)erkenning van onze ontwikkelingsweg als kosmisch mens (Pillar of Light).

Joke vertelt hoe de helende tuinen op de Elohim Krachtplaats jou kunnen ondersteunen op dit helende pad. Hoe zij je doen herinneren aan de voor jou belangrijke kwaliteiten die je weer mag ophalen. En hoe het Lemurische bos jou wil dragen op je Inwijdingsweg. Zij sluiten aan bij waar jij nu bent en wat jij nu nodig hebt om (weer) een kosmisch mens te worden.

Wat (wie) ben je dan? Waar kleef je nog aan? Wat weerhoudt je nog de hele weg te gaan? Je evolutiespiraal is bijna rond. Hoe kun je door de materie heen de engelenmens worden die je ooit was en onthechten van al wat niet meer daarbij past?

Deze lezing geeft je inzichten en neemt je een stuk mee op weg. Hij geeft je ook een inkijk in hoe je voorbij de hogere 'engelensfeer' jouw evolutie kunt vertalen naar de dagelijkse praktische werkelijkheid van alledag. De helende tuinen en het Lemurische bos kunnen je hierbij helpen. Zodat jij "de kosmische mens wordt die steeds meer overzicht heeft en om zichzelf kan lachen daar waar je nog aan zaken als veiligheid, geld, seks en dergelijke, kleeft"!

Bezoek de Elohim Krachtplaats, Zelfrealisatie tuinen, workshops en opleiding voor verdere verdieping!

Je kunt denken aan een dagbezoek, een verblijf van meerdere dagen of een arrangement met extra verdieping. Wil je thuis ook de krachten van de Elohim Zelfrealisatie tuinen ankeren denk dan aan de hele set zelfrealisatie tincturen of een van de losse bio tincturen.

Gratis helende lezing en satsang gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur 36 minuten

Tips hoe nu verder na afloop


 Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of gechannelde transmissie zijn onder de woorden een sterke helende energieoverdracht en een Liefdeseenheidsveld voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij de gechannelde transmissies van de audio opname vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De Eenheids-energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig en verruimd in sterke mate je hart en bewustzijn. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Je kunt daarmee ook anderen bekrachtigen en inspireren en daarmee je steentje bijdragen een een nieuwe maatschappij van liefde en bewustzijn. Als we het mogen plaatsen draag je bij aan de bewustzijnsgroei van de nieuwe samenleving! Help je ons mee de lichtfamilie uit te breiden? Mail dan je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org of plaats het op google. Alvast bedankt namens het hele Elohim team!

2 Verschillende titels
We plaatsen de uit de workshops en online groepshealingen komende opnames voor de verkoop als de Bovenwereld dat aan ons vraagt.  Wat de online groepshealingen betreft; daarvoor maken we soms een meer toepasselijke titel dan de oorspronkelijke groepshealing-titel waarvan bij het plaatsen van de site pagina de inhoud nog niet zo precies bekend was. Bij het bestellen van een audio kan het zijn dat je hem ooit al eens live of online hebt meegemaakt al is de kans klein. Dat neemt niet weg dat je er niet veel aan zult hebben als je hem thuis bij herhaling kunt luisteren. Geld crediteren is in zo'n geval niet mogelijk.

Wat kun je verwachten van de live opgenomen audio's van een workshop groep of online groepshealing
De helende 13 dimensionale live opgenomen audio opnames zijn niet in een studio opgenomen. Daardoor zijn er soms achtergrondgeluiden of reacties van deelnemers te horen. Juist door de groepsafstemming van de docent en van de gevorderde groep studenten op de binnenkomende healingshulp van de Bovenwereld, zijn de helende Krachten die de Goddelijke of Oorspronkelijke relatie met jezelf en elkaar op elk gebied herstellen, enorm. Op die manier zijn de helende Krachten die je fysiek en geestelijk ontvangt veel groter dan zonder groep! Soms is er een buitenopname bij met wat wind of regen geluiden op de achtergrond. Laat je daardoor niet afleiden en houdt er rekening mee. In het E-cursus aanbod met audio's zijn vraag- en antwoordrondjes soms ook meegenomen als ze inzicht kunnen geven op eigen vragen of reacties na een gechannelde transmissie. Meestal is dit niet het geval bij een audio van een online groepshealing.

De opnames kun je elk maximaal 4 keer luisteren
Hiervoor is een internetverbinding nodig. Ze komen uit de 13 dimensionale helende Elohim workshops en online groepshealingen en enkele opnames zijn buiten opgenomen.
Let op: als je luistert via je mobiel en je wordt gebeld, onderbreek dan niet de opname die je luistert maar zet hem op pauze zodat je geen luister hoeveelheid kwijt raakt.

Hoe verder
Wil je meer healing en bewustzijnsgroei van Joke en de Bovenwereld op al je lagen ontvangen; denk dan aan de Healer-Coach opleiding met Joke ElZiam Nootebos.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Beluister deze gratis audio opname

Deze opname is gratis. Het fragment is te beluisteren nadat je het formulier hebt ingevuld.

titel   Satsang Lemurië, Atlantis en de Elohim Krachtplaats “Hoe word ik een kosmisch mens?”
prijs   gratis