Satsang Lemurië, Atlantis en de Elohim Krachtplaats “Hoe word ik een kosmisch mens?”


orb lemurisch bos 2016.jpgIn deze lezing neemt Joke je mee in de groei vanuit het Lemurische bewustzijn, via het Atlantische, naar de huidige evolutiefase. We zien hoe onze vrouwelijke kant in het Lemurische tijdperk is opgebloeid en onze mannelijke kant in het Atlantische tijdperk. En worden doordrongen van het besef dat het in deze tijd de bedoeling is om deze vrouwelijke en mannelijke kwaliteiten te verenigen en opnieuw te verweven, zodat we kunnen terugkeren naar onze oorspronkelijke staat van Zijn. Terug naar onze kern, maar dan enorm veel wijzer en rijker door alle ervaringen in de tussentijd. In deze lezing vinden we de (h)erkenning van onze ontwikkelingsweg als kosmisch mens (Pillar of Light).

Joke vertelt hoe de helende tuinen op de Elohim Krachtplaats jou kunnen ondersteunen op dit helende pad. Hoe zij je doen herinneren aan de voor jou belangrijke kwaliteiten die je weer mag ophalen. En hoe het Lemurische bos jou wil dragen op je Inwijdingsweg. Zij sluiten aan bij waar jij nu bent en wat jij nu nodig hebt om (weer) een kosmisch mens te worden.

Wat (wie) ben je dan? Waar kleef je nog aan? Wat weerhoudt je nog de hele weg te gaan? Je evolutiespiraal is bijna rond. Hoe kun je door de materie heen de engelenmens worden die je ooit was en onthechten van al wat niet meer daarbij past?

Deze lezing geeft je inzichten en neemt je een stuk mee op weg. Hij geeft je ook een inkijk in hoe je voorbij de hogere 'engelensfeer' jouw evolutie kunt vertalen naar de dagelijke praktische werkelijkheid van alledag. De helende tuinen en het Lemurische bos kunnen je hierbij helpen. Zodat jij "de kosmische mens wordt die steeds meer overzicht heeft en om zichzelf kan lachen daar waar je nog aan zaken als veiligheid, geld, seks en dergelijke, kleeft"!

Bezoek de Elohim Krachtplaats, Zelfrealisatie tuinen en workshops voor verdere verdieping!

Je kunt denken aan een dagbezoek, een verblijf van meerdere dagen of een arrangement met extra verdieping. Ook is het mogelijk om een Helende Rondleiding met Healer-Reader door de Zelfrealisatie tuinen te boeken waarin je de tuinen leert voelen, en persoonlijke readingsinformatie ontvangt.

Wil je thuis ook de krachten van de Elohim Zelfrealisatie tuinen ankeren denk dan aan de hele set zelfrealisatie tincturen of een van de losse tincturen.

Gratis satsang gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur 36 minuten

Voor meer workshops van Joke, bekijk de Elohim workshop agenda.

 Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Beluister deze gratis audio opname

Deze opname is gratis. Het fragment is te beluisteren nadat je het formulier hebt ingevuld.

titel   Satsang Lemurië, Atlantis en de Elohim Krachtplaats “Hoe word ik een kosmisch mens?”
prijs   gratis