Edelsteen en Kristal channelings opname pakket 3


 

roze toermalijn.jpg

In dit pakket vind je 3 live opgenomen audio’s uit de Elohim workshop, waarin de multidimensionale energie van een edelsteen wordt gechanneld door Joke ElZiam Nootebos.

Je ontvangt healing van, en uitleg over, de edelstenen en leert de werking beter kennen op 13 dimensionale wijze. Een mooie toevoeging voor je praktijk, maar ook geschikt als je geen praktijk hebt. Door de channelings-healings bekrachtig je je verbinding met het kristallenrijk.

Het gaat om de volgende edelstenen:

 


Zinkblende: Brengt rust, vrede en balans. Bekrachtigt je fysieke lichaam en basischakra tot in de 9e dimensie. Werkt bij alcoholverslaving, ontgift, huidproblemen en is helend werkzaam op het centrale zenuwstelsel. Een steen die uitermate geschikt is voor lichtwerkers in de huidige tijd!

Duur 10 minuten

 

Roze toermalijn: Helpt bij het helen van diepe blokkades spanningen en opgeslagen pijn situaties. Maakt een krachtige en diepe energiestroom in je los van speelsheid, vrijheid, warme liefde, hartstocht en vreugde.

Duur 12 minuten

 

Herkimmer diamant: Is een krachtige healer met een zeer hoge trilling. Activeert de lichtlichamen, heelt verleden levens en bevordert de doorstroming van goddelijke energie. Werkt bevrijdend op collectieve stukken en met name op het collectieve armoede bewustzijn. Verlicht stress en spanning, corrigeert DNA, verlicht slapeloosheid, werkt tegen negatieve velden, straling, geopathische belasting en electrostress.

Duur 14 minuten

 

Channeling, healing gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Er zitten 3 opnames in dit pakket. Je hebt in totaal 15 luistermogelijkheden. Je kiest zelf welke opnames je vaker luistert dan anderen.


Edelstenen bestellen
Het vasthouden van fysieke Elohim edelstenen bij de E-cursus, of het dragen daarvan, brengt een toegevoegde waarde voor het ankeren van de ervaring en kennis als edelsteen therapeut.
Voor meer info en/ of bestellen, klik op de edelsteensoort.

 Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

 

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Edelsteen en Kristal channelings opname pakket 3
prijs   € 20,00