Girasol: “Christuskracht, 144 zieledelen en loslaten oude aarde grid”


Meditation

Tijdens deze opname van een helende live channeling, uit een workshop met Joke ElZiam Nootebos, installeert de Christuskracht en je 144 zieledelen zich dieper in jou. Je Voorhoofd- en Buikchakra openen zich voor universele Liefde, heelheid en zachtheid. Oerveiligheid komt in je je cellen en je zakt dieper in je lichaam en de bedding van Moeder Aarde.

 

Loslaten oude aarde grid
In de aarde ligt veel oude pijn en geschiedenis opgeslagen. Deze opgeslagen informatie 'het oude aarde grid' kan ook jouw stemming beïnvloeden en je neerslachtig of depressief maken. Tijdens deze healing laat het oude aarde grid verder los. Negativiteit en zwartgalligheid nemen af, net als te veel stemmingswisselingen.

Je wordt verbonden met het nieuwetijds aarde grid van paradijselijkheid, lichtkracht en wij-gevoel. Je zet je eerste stappen als (ver)licht Mens in een nieuwe wereld gebaseerd op liefde en heelheid. In eenheid met de Bron en je 144 zieledelen.

Channeling, healing gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Duur 29 minuten

 

Tips voor verdere ondersteuning:

1) Wesak, Diamanten Aarde Netwerk kristal
Dit kristal helpt je om de trilling in jou en je omgeving hoog te houden.

2) Workshop Merlin - Gaia - Christ healing brengt verlichting in je buik + basischakra en de nieuwe Aarde
Prachtige workshop met grote healingen voor jezelf, je basischakra en de evolutie van de aarde.

3) Girasol edelsteen
Draag deze steen bij je om je eigen heelheid, christuskracht en 144 zieledelen te bekrachtigen.

 Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Girasol: “Christuskracht, 144 zieledelen en loslaten oude aarde grid”
prijs   € 11,00