Elfentuin "Installatie creatiekracht, lichtvoetigheid en natuur(wezen) Eenheid”


elfen.jpgIn deze helende live channeling opgenomen in de helende tuin ‘Elfentuin - Innerlijk kind’, met vogelgezang op de achtergrond, ontvang je een bijzondere hartsverbinding met Gaia.

De Eenheid met de natuurwezens en natuurspirits keren terug in je aura en cellen. Harmonie en vreugde worden sterker. Zwoegen en ploeteren lost op en plezier, zelfwaardering en zelfliefde komen er voor terug. Je kunt steeds vaker genieten en loskomen van de denker. Belemmeringen van ‘overgevoeligheid’ of niet kunnen passen in de maatschappij kunnen afnemen.

Deze healing helpt je om te leven vanuit je lichaam. Je Kristallijne zelf opent zich verder. Net als het geluk en de schoonheid van je Essentie en de verbinding met Gaia en wie je bent in de eeuwigheid.

Effecten na afloop:

  • Minder zwoegen en ploeteren
  • Meer vreugde en gemak door de verbinding met de natuurwezens
  • Meer dankbaarheid en waardering voor jezelf en je lichaam
  • Sterkere verbinding met Moeder Aarde en je eigen lichaam

Channeling, healing gegeven door: Joke ElZiam Nootebos

Duur: 61 minuten

Aanbevolen voor verdere verdieping:Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

  

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Elfentuin "Installatie creatiekracht, lichtvoetigheid en natuur(wezen) Eenheid”
prijs   € 17,50