Elfentuin "Installatie creatiekracht, lichtvoetigheid en natuur(wezen) Eenheid”


elfen.jpg

In deze helende live channeling opgenomen in de helende tuin ‘Elfentuin - Innerlijk kind’, met vogelgezang op de achtergrond, ontvang je een bijzondere hartsverbinding met Gaia.

De Eenheid met de natuurwezens en natuurspirits keren terug in je aura en cellen. Harmonie en vreugde worden sterker. Zwoegen en ploeteren lost op en plezier, zelfwaardering en zelfliefde komen er voor terug. Je kunt steeds vaker genieten en loskomen van de denker. Belemmeringen van ‘overgevoeligheid’ of niet kunnen passen in de maatschappij kunnen afnemen.

Deze healing helpt je om te leven vanuit je lichaam. Je Kristallijne zelf opent zich verder. Net als het geluk en de schoonheid van je Essentie en de verbinding met Gaia en wie je bent in de eeuwigheid.

Effecten na afloop:

  • Minder zwoegen en ploeteren
  • Meer vreugde en gemak door de verbinding met de natuurwezens
  • Meer dankbaarheid en waardering voor jezelf en je lichaam
  • Sterkere verbinding met Moeder Aarde en je eigen lichaam

Channeling, healing gegeven door: Joke ElZiam Nootebos

Duur: 61 minuten

Aanbevolen voor verdere verdieping:

Bij elke satsang of channeling is, onder de woorden, een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur.

Disclaimer
Voor het luisteren van de opnames is een stabiele emotionele, mentale en geestelijke gesteldheid nodig. Lees voor meer informatie de disclaimer.

Wil jij je feedback delen?
Dit kan anderen bekrachtigen in de eigen ervaring als we het mogen plaatsen. Wil je je ervaring mailen met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org dan alvast geweldig bedankt namens het Elohim team

Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop, event of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Wil je live een channeling van Joke mee maken? Doe dan mee aan de online groepshealingen of volg een workshop.

  

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Elfentuin "Installatie creatiekracht, lichtvoetigheid en natuur(wezen) Eenheid”
prijs   € 17,50