E-learning “Lijn je healingstick of muziekinstrument multidimensionaal met jou en de Bovenwereld uit en je hebt een geweldig effect en mooier geluid!”


healingstick oranjr calciet bol.JPGJe leert in deze helende e-learning met Joke ElZiam Nootebos hoe te werken met een healingstick. Je healingstick wordt in deze opname multidimensionaal uitgelijnd waardoor je als kanaal kunt healen middels je stick. De opname is ook geschikt voor muziek instrumenten, massage rollers, healingskristallen en sjamanendrums.

Een belangrijke e-learning als je een eigen praktijk hebt, maar ook geschikt voor muziekinstrumenten. De klank van je instrument wordt voller en je healingstick zal veel dieper zijn werk kunnen doen. Door de samenwerking met je instrument of healingstick op alle lagen zul je ook vanzelf meer vanuit je ziel gaan leven.

E-Learning door Joke ElZiam Nootebos

Duur 8 minuten

Gerelateerde producten:

Bij deze e-learning ontvang je 8 luistermogelijkheden in plaats van 4.Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   E-learning “Lijn je healingstick of muziekinstrument multidimensionaal met jou en de Bovenwereld uit en je hebt een geweldig effect en mooier geluid!”
prijs   € 11,00