Christusbewustzijn “Activatie van onvoorwaardelijke Liefde, oplossen seksuele remmingen”

☆☆☆☆☆
★★★★★christusbewustzijn.jpgIn deze audio opname van een helende activatie in de Kristallijnen tuin van het Elohim Centre, opent het Christusbewustzijn zich in jou. De helende energie, samen met de woorden van Joke, brengen je in een verruimdere staat van bewustzijn. In de channeling ontvang je uitleg over hoe je in het (Christus)hart van onvoorwaardelijke Liefde kunt blijven, ook als er lastige dingen spelen op je werk of thuis.

In deze healing vallen ook remmingen, please gedrag en maskers binnen je seksualiteit weg. Je kunt na afloop van de channeling makkelijker je seksualiteit in bezit nemen, ook als je geen relatie of (seksuele) partner hebt op het moment, en hebt minder input van buiten nodig om je sexy te voelen. Je kunt oude overtuigingen op seksualiteit, vanuit bijvoorbeeld de kerk of verleden levens, loslaten.

Effecten na afloop:

  • Onvoorwaardelijke liefde en Goddelijke eigenschappen ontvouwen zich
  • Seksuele remmingen, pleasen en maskers lossen op
  • Gedachten worden stiller
  • Omgevingsruis en verhalen van anderen brengen je minder uit balans

 

Channeling, healing gegeven door: Joke ElZiam Nootebos

Duur: 70 minuten

Tips:

 Darshan, helende energie overdracht
Bij elke satsang of channeling is onder de woorden een sterke helende energieoverdracht voelbaar. Deze energieoverdracht, "Darshan" activeert je oorspronkelijke Essentie en Ware Natuur. Elke keer wanneer je opnieuw luistert met je lichaam, verdiept de heling en transformatie zich.

Bij transmissies vind je een korte inleidende afstemming
Hierdoor kom je in een open en ontspannen staat, zodat je dieper de inzichten en healing op kunt nemen. De energieoverdracht onder de woorden is zeer krachtig. Ga er daarom voor zitten of liggen en gebruik dit niet tijdens het autorijden of andere bezigheden.

Wil jij je feedback delen?
Het kan anderen bekrachtigen als we het mogen plaatsen. Mail je ervaring met titel vermelding naar: info@elohim-centre.org. Alvast bedankt namens het Elohim team!

Live opgenomen, kan achtergrond geluid bevatten
Deze opname is live opgenomen tijdens een workshop of satsang en kan achtergrond geluid bevatten.

Disclaimer
Door het luisteren van de opnames verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer.

Bestel deze audio opname/pakket

Na het aanschaffen kan de opname 4x bekeken of beluisterd worden, tenzij anders aangegeven in de tekst. Bij een audio pakket krijg je per opname 4 luistermogelijkheden. Klik op de rode knop hieronder om de opname te bestellen. Nadat de betaling is gelukt, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de link naar de opname.

titel   Christusbewustzijn “Activatie van onvoorwaardelijke Liefde, oplossen seksuele remmingen”
prijs   € 17,50
 
☆☆☆☆☆
★★★★★